mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Out-of-home Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:

kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megtalálta az év embereit a Blikk
2011-02-16 15:03 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Törőcsik Mari, Cseke Eszter és S. Takács András, Dr. Ablonczy László, Weisz Fanni, Rátai Dániel - a Blikk olvasóinak szavazatai alapján ők hatan vehetik át elsőként a napilap Év embere díját.

A Blikk öt kategóriában választotta meg az Év emberét. A lap 1,1 millió fős olvasótábora a blikk.hu-n, telefonon, illetve az újságban közzétett szavazószelvények beküldésével szavazhatott Az év művészére, Az év médiaszemélyiségére, Az év civil hősére, Az év szakemberére és A jövő reménységére.

A díjat ezentúl minden évben szeretnék átadni azoknak, akik az ország nyilvánossága előtt kiemelkedőt alkotottak, és akiket példaképnek lehet állítani a közvélemény elé - derül ki a szerkesztőségünknek megküldött sajtóközleményből.

Az év művészének Törőcsik Marit választották a szavazók. A színészlegenda súlyos betegségből felépülve, a halált legyőzve tért vissza a színpadra - bámulatos élni- és játszaniakarásról tanúbizonyságot téve.

A Cseke Eszter és S. Takács András által alkotott riporterpárost választották Az év médiaszemélyiségeinek, ők saját készítésű dokumentumsorozatukkal a világ veszélyes, konfliktusokkal terhes helyeire kalauzolják el a Spektrum nézőit.

Az év szakembere, dr. Ablonczy László gyermekkardiológus főorvos annak a programnak a koordinátora, amelyben tavaly hat beteg gyermek kaphatott új szívet az országos kardiológiai intézetben.

Az év civil hőse, Weisz Fanni, 2010-ben megnyerte a Siketek és Nagyothallók Szépe versenyt, és modellnek készül. A "Kerülj közelebb!" mozgalom tagjaként a fogyatékkal élőkért küzd.

A jövő reménysége Rátai Dániel lett, Leonar3Do névre keresztelt találmánya forradalmasíthatja a háromdimenziós felhasználásokat.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Milyen várakozásai vannak a hazai hirdetési piaci költésekkel kapcsolatban 2014-re?

Több mint 5%-kal növekedni fog 2013-hoz képest.

Körülbelül a 2013-as szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2013-hoz képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!