mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Out-of-home Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:

kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Már júniusban jöhet a következő iPhone
2012-04-05 16:16 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az Apple készülékeit összeszerelő Foxconn munkatársa szerint akár már két hónap múlva a piacra érkezhet az almás cég következő okostelefonja.

A tajvani cég személyzeti vezetőjével a TV Tokyo World Business Satellite című műsora készített interjút. Amikor a riporter afelől érdeklődött, hogy hány embert terveznek felvenni, a Foxconn munkatársa úgy válaszolt, hogy nagyjából 18 ezer munkavállalót keresnek "az ötödik generációs telefon" miatt. Később meg is erősítette, hogy az iPhone 5-re gondol, és hozzátette, hogy az júniusban érkezhet meg a boltok polcaira - írja a Mashable.com.

Az iPhone 5 persze valójában nem az ötödik generáció lenne a sorban, hiszen létezik 3G és 3GS illetve 4 és 4S jelzésű készülék is. Ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy az új okostelefont iPhone 5-nek fogják nevezni, a legújabb, 2-es számút követő iPadet például egyszerűen csak "új" iPadnek hívják.

A portál kiemeli, hogy a hírt érdemes némi fenntartással kezelni, hiszen az iPhone 5-tel kapcsolatos pletykák szinte közvetlenül az iPhone 4S tavalyi megjelenését követően megindultak. Annyi mindenesetre biztosnak tűnik, hogy valamikor június és október között érkezik a következő telefon, amely sokak szerint LTE-képes lesz, hogy kihasználhassa a szolgáltatók gyors adathálózatait.

Magyarországon az iPhone 4S-ért legalább 192 990 forintot kell fizetni, ha közvetlenül az Apple-től vesszük meg, az egyel régebbi iPhone 4 pedig 157 490 forintba kerül. A 4S a Vodafone-nál egyelőre nem kapható, a T-Mobile-nál 179 990 forint a kezdőért. Az iPhone 4 134 900 forintba kerül a T-nél.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Milyen hatással lesznek a Real Time Bidding megoldások az online média árakra 2015 ben?

csökkennek

növekednek

nem változnak

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!