mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Fehér Marton
Fehér Márton
Online Marketing Akadémia
Tréner, Google-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Rajtol a Premier League szezon a Spíler TV-n
2017-08-10 12:13 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Augusztus 11-én az Arsenal - Leicester City mérkőzéssel kezdődik a Premier League szezon az egyéves Spíler TV-n.

Egyéves születésnapját az angol első osztályú labdarúgó bajnokság rajtjával ünnepli a TV2 Csoport 2016. augusztus 13-án elindult csatornája, a Spíler TV. A kábelportfólió elsősorban férfi közönséget célzó csatornáján 200 mérkőzést láthattak élőben a nézők a Premier League tavalyi szezonjából. Kizárólag a Spíleren látható az észak amerikai profi jégkorongliga az NHL, aminek küzdelmeiből 285 mérkőzést láthattak élőben a nézők. Léderer Ákos kommentátor az abszolút csúcstartó a szezonban, 149 meccset közvetített. A MotoGP, a Superbike, a Supercars, az RX és a salakmotor évad legizgalmasabb pillanatai is hétről-hétre színesítik a műsorkínálatot. Eddig közel 420 órában zúgtak fel a motorok és az autók a Spíler TV-n.

"Ősztől a Spíler TV még több focival és exkluzív tartalommal várja a sportot szerető nézőket. Két markáns változás lesz a Premier League műsorfolyamban. Minden mérkőzést kommentátor és szakkommentátor közvetít élőben, a mérkőzések között minden Angliából érkező fontos képet, információt igyekszünk azonos időben megosztani a nézőinkkel. Kedden este jelentkezik a Britannia, egy hét a szigeten című saját gyártású magazinműsorunk, amelyben a hétvége legfontosabb eseményeit elemzik szakértőink a stúdióban. Amennyiben időbeli ütközés van a Premier League és a MotoGP között, néhány mérkőzést a Prime csatornán közvetítünk. A Spíler TV az on air és a social média felületei mellett a jövőben nagy hangsúlyt fektet a nézői aktivitást generáló platformokra is." - mondta Pehl Bernadett főszerkesztő.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!