mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vaszily Miklós
Vaszily Miklós
MTVA
megbízott vezérigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Music Fm a Facebookon
2017-08-22 13:29 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A hazai rádiók közt egyedülálló számú követőt tud magáénak a 89.5 Music Fm Facebook oldala, a rádiót eddig majd' 700 ezer ember like-olta.

A minap egy kimagasló rekord is született: egyetlen posztra 1300 komment érkezett és 300 ezer embert ért el.

A 89.5 Music Fm a kezdetektől törekedett arra, hogy a kereskedelmi szempontból fontosnak számító fiatal felnőtt célcsoportot nem csak az őket megcélzó on-air műsorstruktúrával, de a korosztály médiafogyasztási szokásait követve aktív social média jelenléttel is elérje. Ennek eredménye, hogy ma már több mint 686 ezer lájkolót tudhat magáénak, és az elmúlt héten például 1200 fővel nőt az oldalkedvelők száma Facebook oldalukon, ahol 2.3 millió embert értek el egy hét alatt.

"A minap egy kimagasló eredmény is született a rádió közösségi oldalán" - mondta Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója. "A hétvégén kikerült egy poszt a 89.5 Music Fm Facebook oldalára, ami hihetetlenül megmozgatta a hallgatókat. Több mint 1300 komment érkezett a kép alá. Ilyen még nem volt, az aktív jelenlétnek köszönhetően közel 300 ezer embert ért el ez az egyetlen megjelenés" - tette hozzá a vezérigazgató.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!