mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szántó Gábor
Szántó Gábor
DDB Reklámügynökség
Head of Innovation and Digital


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Tarol a 103.9 Sláger FM
2017-08-30 12:25 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Kimagasló eredményekkel büszkélkedhet Budapest rádiója, a 103.9 Sláger FM regionálisan és országosan egyaránt.

Az immáron 622 ezer fős elérésű fővárosi adó továbbra is az ország szívének kedvenc csatornája Kantar Hoffmann szerint, az elmúlt hónapokban mért adatok alapján közel 30%-kal növelte hallgatottságát (összehasonlítási forrás: TNS-Hoffmann Mediameter, 2016. november - január, átlag nap, napi elérés, országos 15+ éves korosztály).

A Kantar-Hoffmann legfrissebb publikációja alapján a fővárosban, a teljes lakosság körében a legtöbben a népszerű csatornát, a 103.9 Sláger FM-et választják. Hasonló trendek láthatók a fizetőképes kereslet szempontjából kiemelten fontos, 30-59 éves célközönség esetében, ahol tovább erősíti piacvezető pozícióját Budapest első számú kereskedelmi rádiója. Egész nyarat átívelő fesztiválok és koncertek, és az ország izgalmas sporteseményei közepette a fővárosban, a 25 év felettieknél is határozottan kedvelt alternatívát jelent a 103.9 Sláger FM.

A 17. FINA Világbajnokság magyar versenyzőit támogatva egy héten át tartó aktív helyszíni jelenléttel járta Budapest népszerű pontjait, a város főszurkolóját keresve a 103.9 Sláger FM száguldó riportere, exkluzív ajándékokkal és szurkolói csomagokkal felszerelkezve a FőTaxi jóvoltából. Az egész héten át tartó interaktív hajsza rengeteg jó pillanatot okozott mind a helyszínen drukkoló hallgatóink, mind az adásból tájékozódó szurkolók számára, örök élményt biztosítva a nyár egyik fő eseményén, a 17. FINA Világbajnokságon.

A világhírű szupersztár, Robbie Williams fantasztikus koncertet adott a 103.9 Sláger FM közreműködésével augusztus 23-án a teltházas Groupama arénában! Gigantikus méretű díszletekkel, látványos show elemekkel, óriási tűzijátékkal várta többek között Robbie Williams a közönséget vadonatúj, The Heavy Entertainment Show elnevezésű stadionturnéján, amellyel Budapestre is ellátogatott. A fő attrakció előtt nem kisebb név melegítette be a rajongókat, mint a legendás angol pop csapat, az Erasure. A legszerencsésebb 103.9 Sláger FM hallgatók a helyszínről válhattak a gigasztár szuperkoncertjének részeseivé.

Őrületes bulit csapott a magyar rock & roll koronázatlan királya a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, ahol Fenyő Miklós 20. alkalommal adott Dunaparti Randevút közönségének. A műsorból nem hiányozhattak a legismertebb dalok sem - Csavard fel a szőnyeget, Hotel Menthol, Limbó Hintó, Napfény a jégen valamint a többi Hungária- és Fenyő-sláger. A fergeteges rock and roll randevú itt azonban még nem ért véget: Fenyő Miklós nagyszabású életmű koncertre készül munkásságának 50. évfordulójára! Igazi kuriózumra számíthat a közönség a Budapest Sportarénában, ahol decemberben lép színpadra a Csókkirály.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!