mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Balogh Erika
Balogh Erika
Insomnia Reklámügynökség
stratégiai tervező


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Rádiós döntések
2017-09-13 13:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Médiatanács véglegesítette az országos kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázatát.

A pályázat célja, hogy megmaradjon az országos duális médiarendszer, és a közszolgálati rádióadók mellett az eljárás végén újra működhessen országos kereskedelmi rádió Magyarországon. Az eddigi lefedettség Fehérgyarmat, Gerecse, Szentes és Vasvár telephelyekkel egészül ki, így a lakossági ellátás 69,3 százalékos elérésre emelkedik. A pályázati felhívást pénteken tette közzé a hatóság hirdetményi úton és az NMHH honlapján, ahol megtalálhatók a pályázati eljárással kapcsolatos részletes információk is. Az érdeklődők pályázati ajánlatukat november 7-én, 9 óra 30 perc és 14 óra 30 perc között nyújthatják be személyesen az NMHH budapesti, Ostrom utcai épületében.

A tanács újabb ideiglenes hatósági szerződést kötött a Békéscsaba 88,9 MHz frekvencián sugárzó Interax Kft.-vel hatvannapos időtartamra, mert a hasznosításra kiírt pályázati eljárást bíróságon támadta meg a Kft., és a peres eljárás lezárásig új nyertessel nem köt szerződést a hatóság. Ez alapján a békéscsabai rádiónak november 12-ig tart az újabb ideiglenes médiaszolgáltatási jogosultsága.

A Keszthely 99,4 MHz helyi kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására kiírt pályázati ajánlatok alaki vizsgálata után a tanács nyilvántartásba vette az LB Rádió Kft.-t.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!