mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Gáll Zsolt
Insomnia Middle East WLL
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Matricákkal ünnepel a Viber és az Adaptive Media
2017-10-12 09:57 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Egyedi matricacsomaggal ünnepelte partneri együttműködésének első évfordulóját az Adaptive Media és a Viber.

A Day & Night by Adaptive matricák a mindennapokat idéző, a szakzsargonban is gyakran előforduló elsősorban vicces kifejezésekre épülnek.

A Magyarországon havi több mint 2,8 millió aktív felhasználóval rendelkező Viber-en a matricacsomagok és a matricaküldés mára az egyik legfontosabb funkciójává nőtte ki magát a hagyományos üzenetküldő és hívás funkciók mellett.

A Viber és az Adaptive Media 2016 őszétől dolgozik együtt, a sales house értékesíti az egyik legnépszerűbb csevegőszolgáltatás hirdetési megoldásait hazánkban. A hagyományos display formátumok mellett public account, public chat és matricaszponzorációs szolgáltatások is elérhetőek Viberen a hirdetők részére. Magyarország kiemelten fontos terület a Viber számára, több sikeres projekt fűződik a Viber itteni pályafutásához. A hazai FMCG szektor legnagyobb elérést hozó kampányát az ikonikus Pöttyös jegyzi. A love brand matricacsomagját több mint 400.000-en töltötték le és több mint 17 millió matrica megjelenést generáltak a felhasználók, sokszoros virális hatást építve mindezzel.

"A Viber mára egyre több országban a B2C kommunikáció meghatározó platformjává vált, külföldön többek között a Coca Cola, a Raiffeisen, az Unicredit és a Podravka is bizalmat szavazott a Viber egyedi funkciójának. A közelmúltban már hazánkban is kezdik felismerni a cégek az egyedi, szponzorált matricákban, ezzel együtt a dark social-ben rejlő lehetőségeket, melyekkel a felhasználók hétköznapi üzeneteiben tudnak kreatív módon elrejtőzni a márkák. Ezt szeretnénk szimbolizálni a Day & Night matricákkal is, ünnepelve az egyéves sikeres együttműködésünket" - tette hozzá Keserű-Bézi Orsolya, az Adaptive Media nemzetközi portfólióért felelős menedzsere.

Az Adaptive Media sticker pack matricáit Udvardi Ramóna designer tervezte.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!