mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
FilmBox csatornák az Antenna Hungáriánál
2017-12-05 12:21 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A FilmBox kínálatában megtalálható tematikus csatornák széles palettájából három is elérhetővé vált az Antenna Hungária újonnan indult mindiGO Sport csomagjában.

A mindiGO Sport az Antenna Hungária újonnan indult műsorterjesztési szolgáltatása, amelyet szélessávú platformokon keresztül érhetnek el a nézők. Az előfizetéses csomag lineáris és lekérhető média szolgáltatások (VOD) igénybevételéhez biztosít hozzáférést, valamint egyedi tartalmakat, videós összefoglalókat és second screen megoldást is tartalmaz, Android és iOS eszközökre letölthető applikációval.

A hagyományosabb sportközvetítések mellett a szolgáltatásban teret kapnak az extrémebb, különlegesebb sportok is. A FightBox HD-n a karate, kick-box, judo és jiu-jitsu mellett közel 40 irányzat legjobb külföldi mérkőzéseiből válogathatnak a küzdőportok kedvelői, míg a Fast&FunBox HD az extrém sportok adrenalinfokozó és akciódús egyvelege, ahol lélegzetelállító pillanatokban gazdag versenyeket követhetnek végig a nézők a világ számtalan pontjáról. Az autóversenyzés és a motokrossz mellett szörf, snowboard, wakeboard, valamint síelés és bázisugrás is megtalálható a csatorna által közvetített sportversenyek között. A GameToon HD a gamerek és e-sport rajongók otthona, ahol a népszerű videójátékok bemutatása mellett óriási nyereményekért folyó e-sport versenyeket követhetnek végig az igazán elhivatott rajongók.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!