mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Out-of-home Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szabó Ákos
Szabó Ákos
Adaptive Media
üzletfejlesztési vezető


szakmai partnereink:

kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
CitroMail.hu: félmillió regisztrált felhasználóval REG
2005-12-02 12:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A CitroMail.hu ingyenes levelezőrendszer a héten regisztrálta ötszázezredik felhasználóját és ezzel az egyik legnagyobb ingyenes levelezőszolgáltatás lett a magyar piacon.

Az ingyenes szolgáltatás 2004 októberében indult. Regisztrált felhasználóinak száma azóta folyamatosan nő, mostanra elérte az 500.000-et, egyedi látogatószáma a hétköznapokon meghaladja a 120 ezret.

A CitroMail.hu a Sanoma Budapest Kiadói Rt. gondozásában működik. Felhasználói számára 25 MB szabad tárhelyet, és ingyenes spam szűrő szolgáltatást, valamint POP3 postafiók elérést biztosít.

A CitroMail.hu 2004. novemberi, Levelet kaptam, lájf! című bevezető kampányáért októberben EFFIE díjat nyert. A 10. EFFIE reklámhatékonysági verseny zsűrije a CitroMail-t szolgáltatás kategóriában ezüst díjjal jutalmazta.

A Sanoma Budapest Kiadói Rt. célja a CitroMail.hu bevezetésével az ingyenes levelezőrendszerek piacát nagy részben uraló Freemail.hu egyeduralmának megtörése.


További hírek:


Milyen hatással lesznek a Real Time Bidding megoldások az online média árakra 2015 ben?

csökkennek

növekednek

nem változnak

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!