mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
CitroMail.hu: félmillió regisztrált felhasználóval REG
2005-12-02 12:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A CitroMail.hu ingyenes levelezőrendszer a héten regisztrálta ötszázezredik felhasználóját és ezzel az egyik legnagyobb ingyenes levelezőszolgáltatás lett a magyar piacon.

Az ingyenes szolgáltatás 2004 októberében indult. Regisztrált felhasználóinak száma azóta folyamatosan nő, mostanra elérte az 500.000-et, egyedi látogatószáma a hétköznapokon meghaladja a 120 ezret.

A CitroMail.hu a Sanoma Budapest Kiadói Rt. gondozásában működik. Felhasználói számára 25 MB szabad tárhelyet, és ingyenes spam szűrő szolgáltatást, valamint POP3 postafiók elérést biztosít.

A CitroMail.hu 2004. novemberi, Levelet kaptam, lájf! című bevezető kampányáért októberben EFFIE díjat nyert. A 10. EFFIE reklámhatékonysági verseny zsűrije a CitroMail-t szolgáltatás kategóriában ezüst díjjal jutalmazta.

A Sanoma Budapest Kiadói Rt. célja a CitroMail.hu bevezetésével az ingyenes levelezőrendszerek piacát nagy részben uraló Freemail.hu egyeduralmának megtörése.


További hírek:


Honnét jöhetnek elsősorban plusz bevételek az online piacra 2016-ban?

Saját növekedésből

A tévés szegmensből

A print szegmensből

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!