mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Bauer András
Bauer András
Budapesti Corvinus Egyetem
egyetemi docens


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Témakörök
| új témakör |

Témakörök száma: 154               1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >>>
Hogyan válasszuk ki a megfelelő zuhanykabint a fürdőszobába?
létrehozta: yizhou0128, 2022-06-13  23:14
legfrissebb: yizhou0128, 2022-06-13  23:19
hozzászólások: 2

A zuhanyozás az Ön számára is egyfajta kikapcsolódás? A következő sorokban megtudhatja, hogyan kell kiválasztani a fürdőszobába a megfelelő zuhanykabint vagy zuhanyfalat.
https://diplon.hu/zuhanyfal
Hogyan válasszuk ki a megfelelő zuhanykabint vagy zuhanyfalat a fürdőszobába

A zuhanyozás az Ön számára is egyfajta kikapcsolódás? A következő sorokban megtudhatja, hogyan kell kiválasztani a fürdőszobába a megfelelő zuhanykabint vagy zuhanyfalat.

Ha azt szeretné, hogy minden zuhanyozás kellemes és élvezetes legyen, akkor ebben a cikkben sok hasznor információt fog találni. Úgy gondolja mindenképp szüksége van egy teljes fürdőszobafelújításra ahhoz, hogy Ön is élvezhesse a luxust otthonában? Téved! Nincs szükség a fürdőszoba teljes felújítására! Csak minőségi szaniter beszerzésére van szükség csupán valamint a megfelelő zuhanykabinra vagy zuhanyfalra.

Válassza ki a legmegfelelőbb zuhanykabint vagy zuhanyfalat és modernizálja fürdőszobáját minőségi és praktikus fürdőszobai felszerelésekkel! Amennyiben már rendelkezik a megfelelő zuhanykabinnal vagy zuhanyfallal, érdemes felülvizsgálni a zuhanypaneleket! Válasszon hidromasszázs zuhanypanelt fürdőszobájába!Zuhanykabin vagy zuhanyfal? - Melyiket érdemes választani?A fürdőszoba az otthonunk legintimebb sarka, de a modern és gyors élettempó megkívánja, hogy korrigáljuk szokásainkat, életmódunkat és a modern trendekhez igazítsuk. Ahhoz, hogy egy szép és funkcionális fürdőszobánk legyen, nem kell felújítani vagy lebontani a fürdőszobát! Kevés energiabefektetéssel, kevés pénzből már megvalósíthatja álmai fürdőszobáját!

Akár zuhanykabint vagy zuhanyparavánt választ, nem tud rossz döntést hozni, hiszen mind két típus bármilyen fürdőszobába könnyen beépíthető!

tuš paravanA zuhanykabinok és a zuhanyfalak sokféle praktikus, szép és egyedi modelljei közül válogathat! A zuhanykabinok vékony és edzett üvegből készült ajtóból és falakból állnak. Típustól függően lehetnek 4 fallal rendelkezőek ( 2 db üveg oldal és 2 db panel) vagy 2 fallal rendelkezőek (2db üvegoldal). Legyen szó bármelyik korábban említett típusról, mindegyik modell bármilyen fajta falra könnyen rögzíthető, legyen szó csempével, kővel, műanyaggal borított falról, vízálló falról illetve bármilyen más típusról. Ha az eleganciát és a luxust sugárzó fürdőszobát részesíti előnyben, akkor javasoljuk a zuhanyfal választását. Nem fogja megbánni!

A fürdőszobai szaniterek és kabinok valamint zuhanyfalak kiválasztásakor vegye figyelembe a már meglévő fürdőszoba jellemzőit, szín és forma világát!

Méretek

A zuhanykabin vagy a zuhanypanel modell kiválasztásakor elsődlegesen a fürdőszoba méreteire legyen tekintettel! Hiába választja ki a megfelelő zuhanykabint, ha nem tudja azt a fürdőszobába beépíteni! Pontosan mérje le a fürdőszobájában azt a területet, ahová a zuhanyparavánt vagy a zuhanykabint tervezte! (magasságot, hosszt és szélességet, majd írja le a méreteket mm-ben) Így elkerülheti a kellemetlen meglepetéseket!

A szögletes és négyzet alakú zuhanykabinok leggyakoribb méretei: 80x80 cm és 90x90 cm (800x800 mm és 900x900 mm).

Ne vásároljon túl széles vagy nagyon keskeny zuhanykabin modelleket! A túl nagy zuhanykabin esetében zsúfolt érzést fog Önben fürdőszobája kelteni. A túl kicsi zuhanykabin esetében ugyan tágas és nagy fürőszobája lesz, de használat közben rendkívűl kis mozgástere lehet, továbbá a szűk hely klausztrofóbiás érzést kelthet!

A zuhanykabin és a zuhanyfal ára

A zuhanykabinok és a zuhanyfalak árát különböző paraméterek határozzák meg.

Az alábbi tényezőktől függenek:Üvegvastagság - a zuhanykabinok különböző vastagságú edzett üvegeket tartalmazhatnak. A vékony üvegű falak kis helyet foglalnak, viszont kevésbé ellenállóak vastagabb társaiknál. A vastag üvegfalak erősebbek, hosszabb élettartalmúak a vékonyabb üvegfalaknál. A szabványos üvegvastagság 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm és 10 mm. Az edzett üveg lehet átlátszó vagy homokfúvott, áttetsző vagy színtelen. Az ár leginkább az üveg vastagságától függ, nem pedig az üveg típusától.
A zuhanykabin mélysége és szélessége - egy nagyobb zuhanykabin elkészítéséhez több anyagra van szükség, ami azt eredményezi, hogy a kabin drágább lesz kisebb társainál. Amennyiben előregyártott, teljesen felszerelt zuhanykabint vesz, úgy a kabin ára meglehetősen magas lesz.
A zuhanykabin formája – Ez a paraméter nem változtat drasztikusan az áron, de a magasság így is befolyásolhatja. Az egyszerűbb és csökkentett modellek olcsóbbak, míg a modern és üveges paravánok, keret nélküli zuhanykabinok, pezsgőfürdők, zuhanyfalak, walk-in zuhanykabinok valamivel drágábbak.
Márka - A világ vezető gyártóinak zuhanykabinjai drágábbak az újabb vagy kevésbé ismert márkák modelljeihez képest.
Tartozékok - A kiegészítő felszerelések növelik a költségeket, de a zuhanykabin egyszerűbb és kellemesebb használatát kínálják.


Zuhanykabin és a zuhanyfalak formája

A megfelelő kialakítású zuhanykabin vagy zuhanyparaván kiválasztásakor a kényelmet és a termék más fürdőszobában lévő tárgyak összhangját részesítse előnyben! Ügyeljen arra, hogy a zuhanykabin formáját a fürdőszobája méretéhez igazítsa!

tuš kabina

Az alábbi zuhanykabin formák érhetőek el:

Félkör alakú zuhanykabinok - A félkör alakú zuhanykabinok ideálisak kisebb fürdőszobákba és ívelt falfelület kialakításahoz. Ezzel a formával helyet takaríthat meg, továbbá megjelenésével más fürdőszobai elemekhez is tökéletesen viszonyul.
Négyzet alakú zuhanykabinok – Ez a fajta zuhanykabin bárhol elhelyezhető a fürdőszobában. Négy egyforma oldala van, és tökéletesen illeszkedik bármilyen borítású falhoz. Az ilyen modellek többféle üvegajtóval kaphatóak: például jobb vagy bal oldalon nyíló ajtó, forgózuhanyajtó, üveg tolóajtó és más típusok.
Téglalap alakú zuhanykabinok és zuhanyfalak - Tulajdonságai hasonlóak a négyzetesekhez, csak a méretben különböznek.
Zuhanykabin fajták

A zuhanykabinokat több csoportra oszthatjuk. Ezek:

Előre gyártott zuhanykabinok - Ezek egy darabból álló modellek, azaz zuhanykabin és zuhanytálca egy szettben. Lehetnek hátfal- és tető nélküliek, rendelkezhetnek hátfallal, tető nélkül.
Zuhanykabinok - Ezek a modellek ajtós üvegpanelek, és többféleképpen felszerelhetőek: a falhoz rögzítve közvetlenül a padlólapra vagy a zuhanytálcára helyezik rá.
Zuhanyfalak – Ez egy üvegből készült térelválasztó zuhanyfal. A zuhanyfal üvege rögzített, a zuhanyzóba a belépés egyszerű, tágas és mindig nyitott.
Hidromasszázs zuhanykabinok - Ez egy olyan előregyártott zuhanykabin típus, amely a hidromasszázs mellett további luxus funkciókkal is rendelkezik, mint például világítás, hangszórók és hasonlók.
hidromasažna tuš kabina

Zuhanykabinok és zuhanyfalak karbantartása

Nem elhanyagolható szempont a zuhanykabinok és zuhanyfalak vásárlásakor a higiénia. Ahhoz, hogy a zuhanykabinja hosszú élettartalmú legyen, és megőrizze gyári megjelenését, karban kell tartani. A kabinfülkét nemcsak belülről, hanem kívülről is le kell törölni, hogy elkerüljük a vízkő lerakódását vagy penészedését.

Ugyanilyen fontosak a szélek, élek, amelyeken belül gyakran megmarad a víz. Fürdőszobája, zuhanykabinja vagy zuhanyparavánja higiéniájának biztosításának legjobb módja, ha annak felületét rendszeresen megfelelő vegyszeres vízzel megtisztítja.

Látogasson el a Diplon bemutatóterembe és tekintse meg a zuhanykabinok és zuhanyfalak teljes kínálatát! A nagy választék mellett megfizethető árakat, kedvező fizetési feltételeket, kellemes légkört és barátságos személyzetet talál!
KONVEKTOR KARBANTARTÁS, SZERELÉS, FELSZERELÉS, JAVÍTÁS, CSERE
létrehozta: gyorsjavito, 2022-01-29  19:37
legfrissebb: gyorsjavito, 2022-01-29  19:37
hozzászólások: 0

Konvektorok karbantartása időszakosan szükséges. Gázüzemű készüléknél nagyon fontos a megfelelő füstelvezetés ellenőrzése és a konvektor tömítettségének ellenőrzése. A por kitakarítása, tömítések szilárdságának ellenőrzése, megfelelő gáznyomás beállítása, a konvektor füstcsövének karbantartása még parapetes konvektornál is.

http://gyorsjavito.hu/

KONVEKTOR JAVÍTÁS
Konvektorok javítását és karbantartását egyaránt vállaljuk. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk több mint 20 éve segíti ki a lakosságot gázkészülék javítással és karbantartással így konvektor karbantartással és javítással is bizalommal fordulhat felénk. FÉG és Lampart gyártmányú gázkonvektorok karbantartását vagy cseréjét, javítását vállaljuk akár parapetes vagy kéményes készülékről legyen szó.
ÚJ KONVEKTOR FELSZERELÉS
Új konvektor felszerelését vállaljuk akár a parapet kémény átalakításával.
Jelenleg két fajta füstelvezetéssel rendelkező gázkonvektor kapható Magyarországon.

Az egyik a parapet kéményes gázkonvektor amely egy függőleges falban vízszintes irányban koncentrikusan elhelyezett szívó és elvezető csővel rendelkezik. Ezen gázkészülékek üzemelése nagyon megbízható mert a külső térből szívják be az égéshez szükséges levegőt és a füstgáz is kintre távozik így a szénmonoxid mérgezés esélye sokkal kisebb.
Az ilyen konvektorok karbantartása sokkal egyszerűbb így olcsóbb is mert kéményét nem kell kéményseprő által tisztítani.
Új parapetes konvektor felszerelésekor felszerelésekor különös figyelmet kell fordítani a parapet és a konvektor közötti tömítés megfelelő alkalmazására.
Fontos a megfelelő parapet kiválasztása új konvektor felszerelésénél mert a széles és a vékony falra különböző típusú elem szükséges. Csak a gyárilag készülékhez tartozó parapettel szabad az új konvektort felszerelni!

Új kéményes gázkonvektor felszerelése csak a kémény ellenőrzése után lehetséges. Ebben az esetben az égéstermék a függőleges kéményen keresztül távozik. Az égéshez szükséges levegőt a belső térből nyeri így megvan a szénmonoxid visszaáramlás veszélye.
Ezért a kéményes gázkonvektor karbantartása minden fűtési szezon előtt erősen ajánlott.

A modern gázkonvektorok két féle anyagból készülnek.
A lemez konvektor hő leadása gyorsabb, de felmelegedéskor és lehűléskor pattogó hangot ad a lemez konvektor a hő tágulás miatt. Így alvásra szolgáló helységbe nem javasolt az elhelyezése.
Lemez konvektor karbantartásakor a készülék testét figyelmesen átvizsgáljuk repedéseket keresve.
Az öntöttvas gázkonvektor lassabban melegszik fel de utána tovább tartja a hőt a vastag öntöttvas test. Az öntöttvas gázkonvektor ára drágább de egy sokkal tartósabb testtel és komfortosabb hő leadással rendelkezik.
Új konvektor felszerelése, vásárlása esetén érdemes az öntöttvas konvektort választani mert ezek a készülékek hosszú ideig üzemelnek megfelelő gázszerelő által elvégzett konvektor karbantartásokkal és esetleges szereléssel, javítással.
KONVEKTOR CSERE
Konvektor cseréjénél a legegyszerűbb megoldás azonos márkájú gázkonvektort választani. Lehetőség szerint a Magyar FÉG gyártmányú konvektort. Így elkerülhető a kémény vagy parapet átalakítással járó munkák. Természetesen nem probléma akár bontás nélkül is átalakíthatóak ezek az alkatrészek.
Konvektor cserét teljes körűen garanciával vállalunk.
KONVEKPRO FELSZERELÉS BEÜZEMELÉS
Egy konvektor karbantartás vagy csere során gázkészüléke felokosítható egy nagyon ötletes és praktikus készülékkel.
Konvekpro felszerelésével a gázkonvektor digitális termoszát által vezérelhetővé válik a készülék megbontása vagy kicserélése nélkül.
Felszerelése és beüzemelése pár percet vesz igénybe és máris az Ön által megadott hőmérsékleten tartja a helységet a konvektor.
GÁZKONVEKTOR KARBANTARTÁS BUDAPEST
Gázkonvektorok karbantartását, javítását Budapesten és környékén vállaljuk így nyugodtan keressen minket Budapest, Budaörs, Törökbálint, Érd, Budakeszi, Budajenő és további budai agglomerációkról.
Munkáinkra garanciát vállalunk és a lehető legrövidebb határidővel teljesítjük őket.
http://gyorsjavito.hu/
A fiatalok már nem különböztetnek meg analóg és digitális világot
létrehozta: konzekvensen, 2018-02-13  13:02
legfrissebb: konzekvensen, 2018-02-13  13:15
hozzászólások: 2

Apró szakmai következetlenséget találok a cikkben.
A cimben analóg és digitális világ összehasonlításáról van szó.
A cikkben viszont már valós és digitális világról beszélnek.

Nos a valós világgal szemben a virtuális világ áll. Az analóg és digitális kifejezés pedig a jelek terjedésének és/vagy tárolásának technikai módozatai.
A digitális jel bitekből,képletesen egyesekből és nullákból áll, míg az analóg jel, időbeni lefolyásában írja le egy áram vagy feszültségérték változását, és a jelátvitelben legtöbbször (modulált) hullám formájú.


A virtuális világot ez elterjedt techológia révén lehet digitális világnak nevezni, viszont a valós világot analóg világnak nevezni szakmai hiba.

Az hogy a fiatalok nem különböztetik meg a valós és digitális (virtuális) világot, egyenesen badarság, és igen nagy baj lenne.

Tizennégyéves unokám (sajnos néha ötéves unokám részvétele mellett) rakásra lődözi az ellenséget PS3 játékgépén és szerencsére mind a ketten nagyon jól tudják hogy ez az a cselekedet amit a digitális világban megtehetnek következmény és büntetés nélkül, de a valós világban nem!

A Facebook dróton rángatja a cégeket
létrehozta: helpcsoport, 2017-10-30  20:35
legfrissebb: helpcsoport, 2017-10-30  20:35
hozzászólások: 0

T. Cíkk író!
Legnagyobb tiszteletem mellett, engedje meg, hogy vitatkozzak Önnek. Az Ön által közölt cikk konklúziója ellen háborgok, a világgal Tudomásul vettem, hogy a negyedik világháború korát éljük. Tudomásul vettem, hogy az emberi kommunikáció leg trendibb módja a Facebook és csatolt körei. De engedtessék meg nekem, hogy a vállalkozások tevékenységének célját ne vegyék ki a KKV szektor vezetőinek kezéből, lelkéből. Egy vállalkozás legfőbb vágya és értelme, az értékesítés. Miért akarja mindenki ettől a sikerélménytől megfosztani a vállalkozásokat. Minden közösségi oldal és világhálón működő "marketing tevékenységet segítő" formáció, az add ide az árudat, én majd eladom. Ez az én szememben azt jelenti, hogy egyik oldalon a gyártó, kereskedő szolgáltató oldaláról, kiveszik a kezemből a siker élményét, marad a küszködés, a munka. A vevő oldaláról, a vegyél, vegyél, vegyél gerilla marketing ma a menő. Emlékszem még arra az időre, amikor a kereskedő a segédjét hónapokig tanította, hogy amikor bejön a vevő, akkor hogy álljon a pultnál, hogy ne legyen tolakodó, de a testbeszédjével is támassza alá, a miben segíthetek köszönés utáni megszólalását. Amely cégek ezt a kiber világot el akarják utasítani azoknak idáig semmi más lehetőség nem állt a rendelkezésére.Most 2017. november 07-én indul útjára egy mentő öv, azoknak a konzervatív és szívvel vállalkozó kisvállalkozásoknak akik velem ebben a kérdésben egyetértenek. Akik büszkék a munkájukra, szolgáltatásukra. Itt a Help Virtuális Bevásárló és Szabadidő Központ megfizethető bérleti díjakkal, havi 20.-€ ért. Köszönöm a figyelmet! .
TV JÓSDA
létrehozta: varosil1, 2017-08-21  09:00
legfrissebb: varosil1, 2017-08-21  09:00
hozzászólások: 0

Ennél a visszautasíthatatlan ajánlatnál csak az a felháborítóbb ami ,,TV jósdában" történik
Egy születési időpontból mondják meg a tutit az arany karkötőktől - nyakláncoktól mozgássérült okoslátó-jósok
A TELEKOM portfólió átalakításáról
létrehozta: znzolesz, 2017-04-03  11:42
legfrissebb: znzolesz, 2017-04-03  11:42
hozzászólások: 0

Burkolt áremelést hajtott végre a Telekom a portfóliója révén 100%-al. A régi kedvezményes csomagjait cinikus módon megszüntette a drasztikus áremelés elérése érdekében, szinte megtaposva régi ügyfeleit, miközben úgy tünteti fel, mintha mindez az ügyfelek érdekében történt volna. Ez a Telekom Digitális Jóléti csomagja! Akinek esze van, és lehetősége, igyekezzen megszabadulni a Telekom népnyúzó, aljas üzletpolitikájától.
Még több Mozireklám, még több Mozizó
létrehozta: GeBass, 2017-03-09  12:13
legfrissebb: GeBass, 2017-03-09  12:22
hozzászólások: 2

Elnézést, de itt valaki nagyon elírt valamit. A 100 millió darabos jegyeladás éves szinten lehetetlen Magyarországon. Az összes mozi (23 db) csinál úgy összességében 20 millió eladott jegyet. Egyrészt ilyen számokkal ne reklámozzuk a New Age-et, másrészt kicsit gondolkozzunk logikusan.
Köszönöm.
GeBass
Összefogta CSR-tevékenységét a Raiffeisen
létrehozta: k.anna, 2014-12-08  14:50
legfrissebb: k.anna, 2014-12-08  14:50
hozzászólások: 0

Minden bankkártyás fizetés után most 10Ft-ot fordít gyermekétkeztetésre. https://www.raiffeisen.hu/raiffeisen-csoport/sajtoszoba/tarsadalmi-szerepvallalas/kozosen-program
Big data és a jövő fogyasztója
létrehozta: greybp, 2014-10-16  07:07
legfrissebb: greybp, 2014-10-16  07:07
hozzászólások: 0

Lenne lehetőség megkapni ezt a prezentációt?
A Samsung lökést adott a Publicis-nek
létrehozta: greybp, 2014-10-13  06:17
legfrissebb: greybp, 2014-10-13  06:17
hozzászólások: 0

Grey mint Publicis tag??
Témakörök száma: 154               1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >>>


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!