mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vörös Csilla
Vörös Csilla
Nielsen Közönségmérés Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Díjátadót keres a Sony Ericsson
2007-10-20 10:07 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A mobilkészülékeket gyártó cég idén is szponzorálja az MTV Europe Music Awards-ot. Ennek kapcsán egy zenerajongóból díjátadó lehet november 1-jén, Münchenben.

A kiválasztott díjátadó utazást nyer Münchenbe, és közös programokon vehet részt a zene- és szórakoztatóipar sztárjaival, illetve élő adásban láthatják a nézők az eseményt közvetítő 160 országban, amint átadja a díjat Európa legjobb feltörekvő tehetségének. A "The New Sounds of Europe" (Európa új hangjai) kategóriát idén hozta létre a zenecsatorna, s a mobilcég idén ezt támogatja.

Ahhoz, hogy valakiből díjátadó lehessen, a Sony Ericcson oldalán kell szavaznia a kedvenc "New Sounds of Europe" (Európa új hangjai) együttesére. Ezzel automatikusan nevezhet a díjátadó-versenyre, melynek keretében be kell számolnia a legjobb zenei élményéről. A legkreatívabb jelentkező nyeri a versenyt, az őt követő tíz helyezett pedig tárgyi nyereményt kap.


További hírek:


2020 ban hány százalékra tippeled a hazai programmatic media költést a digitális médiaköltésen belül?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!