mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új tulajdonosi kézben a Multireklám
2007-10-27 09:36 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Multireklámot az osztrák Epamedia vásárolta meg, amely ezzel öt közterületi reklámcég tulajdonosa Magyarországon.

A Multimédiával bővítette magyarországi közterületi portfólióját az osztrák Epamedia. A felvásárlással a cég megerősítette piaci pozícióját a közterületi reklámpiacon, a most megszerzett vállalat mellett ugyanis az Epamedia a tulajdonosa az Outdoor, az akzent media, a Magnum Megaboard és a 2007 elején megszerzett Intermedia társaságoknak. A vállalat közleménye szerint a cégcsoport közel 50 százalékos részesedéssel rendelkezik a magyar közterületi reklámpiacon.

A Multimédia 7500 óriásplakátjával az Epamedia a szegmens legjelentősebb szolgáltatójává válik a maga mintegy 14100 reklámhelyével. A citylight piacon az akvizíció 2300 felülettel növeli a cég portfólióját, amely így több mint 10000 citylight hellyel és 1000 speciális formátummal rendelkezik az országban. Az Epamedia Hungary ernyő alá kerülő Multireklámon keresztül járműreklám helyekkel is bővül az anyavállalat kínálata.

Dr. Heinrich Schuster, az Epamedia ügyvezetője elmondta, a magyar piac történelmi és gazdasági okokból is fontos a vállalat számára. A cég közép-kelet-európai sikertörténete ugyanis 1988-ban, Magyarországon kezdődött, az Outdoor és az akzent elindulásával.

gaborják


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!