mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kerti Attila
Kerti Attila
Maximize
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Távozik a MAKSZ főtitkára
2008-09-02 14:25 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Aktívabb lett az elnökség operatív szinten is, így nincs szükség főtitkárra.

Megszűnteti a a főtitkári posztot a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ), így 2008. október 1-jével leköszön tisztségéről Harsányi Dávid. A döntés hátterében az áll, hogy a márciusban megválasztott elnökség, illetve az újonnan felállt bizottságok vezetői aktívabban belefolynak az operatív ügyekbe is, ami feleslegessé teszi a főtitkári posztot. A korábbiakhoz képest előtérbe kerül viszont a projekt alapú titkársági munka, amelyet Móra Eszter és Bende Bori lát el.

A főtitkári poszt megszűnését arra is felhasználja a MAKSZ, hogy az így megtakarított működési költségeket új tagdíjrendszer bevezetésére fordítsa. Ezzel többek között a szekciók és a taglétszám bővízésének kívánnak lehetőséget biztosítani. A MAKSZ az év végéig teszteli az új struktúrát, és aztán dönt, hogy mennyire életképes a modell.

"Elnökké választásom alkalmával az egyik legfontosabb fejlesztési területnek a tagság bővítését jelöltem meg, annak érdekében, hogy az iparági változásoknak megfelelően elinduljanak az új szekciók, és minden szakterületen kellő reprezentativitással bírjon a szervezet. Sajnálom Dávid távozását, ugyanakkor az új helyzettel költségvetési forrásokat szabadítunk fel egy új tagdíjrendszer bevezetésének" - mondta el a döntés kapcsán Simon Zsolt elnök.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!