mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Csermely Ákos
Csermely Ákos
Média Hungária konferenciairoda
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Tovább vacakolnak az Eurovíziós Dalfesztivál körül REG
2009-02-11 09:34 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Mark után Tompos Kátya is visszalépett a megmérettetéstől.

Nincs szerencséje idén a köztévének az Eurovíziós Dalfesztivállal. A Szulák Andrea, Lengyel Zsolt, Gundel Takács Gábor, Harsányi Levente és Szűts László alkotta zsűri először Markot választotta, akinek a dala azonban már korábban elhangzott egy svéd tévéműsorban, s ez ellentétes a szabályokkal.

A fiatal énekes visszalépése után Tompos Kátya tűnt a befutónak, aki azonban színházi elfoglaltságaira hivatkozva állt el a versenytől és az arra való felkészüléstől. Döntéséről a Sony BMG lemezkiadó értesítette a Magyar Televíziót, amelyet váratlanul ért az újabb fordulat.

A köztévé azért lepődött meg, mert - mint közölték - a pályázat kiírásával egyidőben közzétették a versenyt szervező EBU elvárásait, amelyeket a jelentkezők a pályázat benyújtásával automatikusan elfogadtak, illetve egyértelműen kifejezték szándékukat, hogy indulni kívánnak az Eurovíziós Dalversenyen.

Az MTV szakmai zsűrije ezért a napokban ismét összeül, hogy a 105 beérkezett dalt ismét végighallgassa, és azok közül kiválassza a következő - remélhetőleg már végleges - befutót, aki hazánkat képviselheti a versenyen.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!