mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megújult az FHM
2009-04-17 09:20 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A külső-belső megújulás mellett új szakértőket is bevon a Sanoma magazinja.

A magyar FHM 2009. április 15-én megjelent májusi lapszáma új látványvilággal, rovatokkal és új szakértők közreműködésével kerül az olvasókhoz. A lap grafikai megjelenése követi az angol kiadás felépítését: kevesebb látványelemmel, visszafogottabb színekkel, letisztultabb formavilágban jeleníti meg a tartalmat. A változás a címlapot is érinti.

A tartalmi változások keretében az új rovatok új szakértők közreműködésével készülnek. Az FHM Pénz Klinika "ügyeletese" Ács Gábor, a Figyelő rovatvezetője, egyben a Radio Café Milliók reggelire című műsorának szerkesztő-műsorvezetője. A rovat célja, hogy közérthető nyelven tájékoztassa az olvasókat a pénzügyi témákról.

Az FHM póker rovatában Freire Szilvia, a Miss World Hungary szépségverseny győztese, Debreczeni Zita és Tóth Richárd, profi pókerjátékos osztják meg tudásukat és élményeiket az olvasókkal.

Szintén új rovat az FHM Angyalai, amelyben Horváth Éva, Rubint Réka és Michelle Wild adnak tanácsokat az olvasóknak az életmóddal és párkapcsolatokkal összefüggő kérdésekben.

A megújulást "Férfias összeállítás" szlogennel médiakampány is támogatja. A kommunikációs aktivitás print, online és rádiós felületeken jelenik meg. A kampány kreatívját a Hammer Advertising készítette.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!