mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Ménesi Zsolt
Ménesi Zsolt
Akció-NXS Reklámügynökség Kft. (AKCIÓ 360)
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Online tévés portált indított az RTL Klub
2009-09-28 09:22 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az RTL Most egyelőre ingyenesen nézhető, reklámbevételekből finanszírozza működését.

Elindult az RTL Klub új webes szolgáltatása, az RTL Most. Az oldalon olyan műsorok nézhetőek vissza, amelyek már korábban a csatorna képernyőjére kerültek. Jelenleg a hazai gyártású műsorok kerülnek fel a site-ra, röviddel a tévés sugárzás után.

A site működtetését az RTL egyelőre hirdetésekből finanszírozza. Ez azt jelenti, hogy a bevezető szakaszban regisztráció nélkül is ingyenesen megtekinthetőek azok a 3 napnál nem régebbi tartalmak, amelyek a nyitóoldali tévéújságban zölddel vannak jelölve. A sárga keretes tartalmak később válnak elérhetővé, míg a pirossal jelöltek hozzáférése egyelőre nem biztosított.A 3 napnál régebbi műsorokat regisztráció mellett lehet csak megtekintetni, ez azonban egyelőre díjmentes. Igaz ez most még a 7 napnál régebbi tartalmakra is, ezeket a jövőben fizetősen lehet majd csak megtekinteni. A regisztráció révén lehet a jövőben exkluzív tartalmakhoz és HD minőséghez is hozzájutni.

A csatorna tervei között szerepel, hogy a jövőben a külföldről vásárolt tartalmakat is elérhetővé tegye a videós portálon. Szintén lesz olyan szolgáltatás is, melynek keretében a regisztráltak már a tévés vetítés előtt megnézhetik az adásokat a neten.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!