mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Beszáll a reggeli versenybe a Duna TV
2009-11-19 11:56 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Új közéleti-politikai műsort indít a reggeli műsorsávban a közszolgálati csatorna.

November 30-án indul a Duna Televízió új, politikai, közéleti műsora, a Hattól Nyolcig. A program elsősorban politikai, gazdasági, kulturális és sport témájú hírekkel foglalkozik, emellett élőben kapcsolja a csatorna külföldi tudósítóit, hazai és határon túli lapszemlét végez, valamint külön rovatot szentel a fogyasztóvédelemnek, az utinform-híreknek és az időjárás-jelentésnek. A Hattól Nyolcig műsorvezetői: Apáti-Tóth Kata, Szántó Georgina és Menczer Tamás.

"Mivel a közelgő választások hatására a közélet napjainkban igen politika-érzékeny, a Duna Televízió vezetése úgy döntött, hogy újraindítja közkedvelt reggeli, politikai műsorát. A Hattól Nyolcig hírérzékenységét a napi négy aktuális, híradós blokk garantálja, amelyet speciális stáb készít híradós műsorvezetővel" - nyilatkozta Riskó Géza, a Hattól Nyolcig főszerkesztője.

A reggeli műsor részeként fél nyolctól élő sport talkshow jelentkezik az adásban. A sportblokk után közvetlenül kulturális hírek következnek, majd napi aktualitásokkal, beszélgetésekkel zárul a program.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!