mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Erdei Tamás
Dr. Erdei Tamás
Metropol
főszerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az MTV marad az olimpiai tévé
2010-02-01 09:27 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Meghosszabbította együttműködését a Magyar Televízió (MTV) és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB).

Újabb három évre megállapodott a MOB és a köztelevízió, így az MTV továbbra is birtokolja "A Magyar Olimpiai Csapat arany fokozatú támogatója" és "A Magyar Olimpiai Csapat hivatalos televíziós társasága" címeket. A szerződést Medveczky Balázs, az MTV ügyvezető alelnöke és Schmitt Pál, a MOB elnöke írta alá. Az apropó az volt, hogy napokon belül startol a téli olimpia, amelyről a köztévé 227 órában sugároz.

"A Magyar Televízió ugyan súlyos finanszírozási helyzetben van, de ez nem lehet akadálya annak, hogy a nemzeti főadó a sport, az olimpiai eszme, a magyar sikerek mellé álljon. A nézők is ezt várják" - kommentálta a szerződés meghosszabbítását Medveczky Balázs. A támogatás a köztévé esetében nem pénzben valósul meg, hanem szolgáltatások, reklámfelületek biztosítása révén.A nemzeti főadó ugyan 227 órát közvetít a téli játékokról, ám nem lesz helyszíni tudósítója Vancouverben. "Mindent megteszünk, hogy a lehető legszínvonalasabb legyen a vancouveri közvetítés. Ez azonban nagyon nehéz lesz, mert az MTV anyagi helyzete miatt nem tudunk a helyszínre riportereket küldeni. A műsorokat - a korábbi gyakorlattal ellentétben - ezúttal a budapesti stúdióból szerkesztjük és kommentáljuk, így jelentős összeget spórolunk meg" - mondta Schulek Csaba sportfőszerkesztő.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!