mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Peresztegi Zoltán
Peresztegi Zoltán
Schibsted Classified Media
alelnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ernst & Young elismerés a NetPincér alapítójának
2010-02-03 09:31 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Itthon hetedik alkalommal adta át a tanácsadó cég Az év üzletembere díjakat.

Négy kategóriában ítélték oda az Ernst & Young nemzetközi díját, melyet itthon hetedik alkalommal adott át a cég ünnepélyes gála keretében. Az év üzletembere fődíjat Bodrogai Ferenc, a Forest Papír tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, a Példakép díjat Tóth József Péter, a Lipóti Pékség tulajdonos-ügyvezetője, a Merész újító elismerést Matheidesz Réka, a WAMP (Wasárnapi Művész Piac) alapítója, ügyvezető igazgatója, a Jövő ígérete díjat pedig Perger Péter, NetPincér.hu alapító-ügyvezetője nyerte el.

"Külön öröm számunkra, hogy a 2009-es pályázatok között nagy számban találtunk a hazai kis- és középvállalati szektort képviselő, valódi magyar márkákat és újításokat. Ezt a vonalat tükrözi az idei díjazottak névsora is, akiknek tevékenységére méltán lehetünk büszkék. A kategóriák nyertesei a válság ellenére erősödni, fejlődni tudtak, 2009-ben is nagy értékű beruházásokat hajtottak végre és külföldön is terjeszkedtek. A folyamatos megújulásra törekvés és a szűkebb környezetük iránt érzett felelősségtudat is mind-mind hozzájárult sikereikhez" mondta el Havas István, az Ernst & Young magyarországi vezérigazgatója.

Az év üzletembere díjat korábban Gerendai Károly (2008), Jaksity György (2007), Bojár Gábor (2006), Demján Sándor (2005), Dr. Kürti Sándor (2004) és Dr. Csányi Sándor (2003) vehette át. Elődeihez hasonlóan az idei győztes Bodrogai Ferenc is részt vesz a nemzetközi gálán. A Monte Carloban sorra kerülő eseményen az egyes országok fődíjasai lesznek ott, közülük - a nemzeti pályázatok mintájára - egy független bizottság választja ki a legjobbat. Évente változik a bíráló bizottság, ezt idén Magyarországon Dr. Chikán Attila (elnök), dr. Bienerth Gusztáv, Bogsch Erik, Gerendai Károly, Horváth Krisztina, Krisán László és Tarsoly József alkotta.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!