mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kaprinay Zoltán
Kaprinay Zoltán
Bónusz Brigád
alapító, vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Feljelentést tett a Class FM
2010-02-18 12:10 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Unják, hogy valaki folyton feltöri az oldalukat.

Feljelentést tett a VIII. kerületi Rendőrkapitányságon a tavaly novemberben indult országos rádió, mivel közlésük szerint folyamatos támadások érik a Class FM weboldalát, elsősorban annak fórumát, melyben a Morning Show-hoz is hozzá lehet szólni élőben.

"Ezzel nemcsak a mi munkánkat akadályozzák, de a szabad véleménynyilvánítást is elveszik a fórumozóktól, akik éppen akkor, az adott pillanatban szeretnének hozzászólni az élő műsorhoz. Elszomorítónak tartom, hogy vannak emberek, akiket az zavar, hogy a műsort szeretik és szeretnének részt venni benne" - mondta Sebestyén Balázs, a reggeli adás műsorvezetője.

"Folyamatos, komoly növekedés tapasztalható a Class FM rádió online oldalán a műsorokhoz hozzászóló hallgatókat illetően. Az igény tehát nagyon is nagy arra, hogy ezen a fórumon is hozzászóljanak a műsorhoz. Nem engedjük tovább, hogy ezt bárki, akit zavar a Class FM sikere, tudatosan, bűncselekményt elkövetve, megakadályozza. Megtettük a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon a feljelentést és bízunk benne, hogy a rendőrség mielőbb megtalálja a tetteseket" - tette hozzá Pakots Zsolt vezérigazgató.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!