mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Tóth Gábor
Geometry Global
CEO


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Nem találja Stohl utódját a Duna TV
2010-05-12 09:34 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az RTL csendesen, a köztévé sajtótájékoztatón vált el képernyősétől, miután az ittasan balesetet okozott.

Egyelőre nem tudja a Duna TV, ki fogja Stohl Andrást váltani Bordás ezredes szerepében az immár negyedik évadát futó Tűzvonalban című sorozatban. Az azonban biztos, hogy a színésznek mennie kell, ezt sajtótájékoztatón is megerősítette a csatorna, bár - a meghívó beharangozójával ellentétben - nem lettünk igazán okosabbak, hiszen csak annyit tudni, hogy még mindig tart a szereplőkeresés.

Igaz ugyanakkor, hogy nem telt el sok idő, a színész szombaton hajnalban okozott balesetet, mikor ittasan hajtott hazafelé fóti otthonába. A balesetnek két sérültje lett, egy súlyos és egy könnyebb. Stohlnak nem ez volt az első ilyen esete, évekkel korábban már bevonták a jogosítványát és pénzbüntetést kapott a részegen autózásért. Akkor "csak" felborult a kocsija, ő maga súlyosan megsérült, másoknak nem esett baja.

Az eset nyomán a színész maga ajánlotta fel az RTL Klubnak, melynek több műsorát, így a Való világot, a Csillag születiket és a Szobati esti lázat is vezette az évek során, hogy nem vállalhatja az ősszel startoló X-Faktor műsorvezetői teendőit. Az RTL "megdöbbenten értesült" a baleset okozásról, de szűkszavú, békés hangú nyilatkozatban engedték el a színészt.

Némileg más utat választott a Duna TV, amely rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze a krimisorozat kapcsán. Itt nem derült ki, hogy ki lesz az új Bordás ezredes, az viszont biztos, hogy a karaktert nem írják ki a sorozatból. A már elkészült részek még lefutnak Stohl Andrással, aztán pótolják mással. A Duna TV indoklása szerint azért rakják ki, mert "a hős ex-kommandós és rendőri példakép, Bordás ezredes karaktere összeegyeztethetetlen a színész cselekedetével". A sajtótájékoztatón egyébként tolmácsolták a színész újbóli bocsánatkérését.

Felmerült az is, hogy a negyedik évadból már leforgatott első hat részt újraforgatják a beugró színésszel, de ez 50 millió forintos plusz kiadást jelentett volna, amit a Duna TV nem tudott vállalni. Bordás kiírása a sorozatból pedig szintén extra költségeket és késedelmet vont volna maga után, amit a tévé szintén nem akart. Ráadásul, mint Fonyódi Tibor forgatókönyvíró beismerte: "Ha ki akarom írni a sorozatból, akkor meg kellett volna ölni, és nem szívesen pusztítanám el a kedvenc karakteremet."


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!