mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Vasárnap is friss hírekkel szolgál a Geomédia
2010-06-25 09:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Geomédia lett a fő tulajdonosa a Vasárnapi Hírek című hetilapnak, így a július 4-én megjelenő 26. heti számot már ők adják ki.

A kiadó menedzsmentje jelentős fejlődést szeretne elérni a vasárnapi lappiacon, az ugyanis nem csak tartalmában, hanem szellemiségében is megújul. Az újság egyébként már 27. évfolyamában jár, hetente több mint 61 ezer példányt nyomnak belőle, ebből közel 36 ezret értékesítenek - tájékoztatott Siegel András a Geomédia vezérigazgató-helyettese.

A Vasárnapi Hírek változatos tartalma jól illeszkedik a Geomédia portfóliójába, így a nagyobb kiadói szervezet támogatását élvezve a Vasárnapi Hírek is jelentősen előreléphet, mind a lap terjesztésének, mind a bevételek növelésének tekintetében - véli az új tulajdonos menedzsmentje.

A Geomédia Kiadó megtartja a Vasárnapi Hírek hagyományait, de tervei szerint azt a saját elvei szerint korszerű, aktuális társadalmi kérdéseket feldolgozó, hiteles és szórakoztató lappá alakítja át. Most a legfontosabb lépés, hogy Molnár István tipográfus tervei alapján új layoutot kap az újság, és Gál J. Zoltán felelős szerkesztő irányításával tartalmilag is megújul a lap.

Szakonyi Balázs


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!