mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Ménesi Zsolt
Ménesi Zsolt
Akció-NXS Reklámügynökség Kft. (AKCIÓ 360)
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megtalálta az év embereit a Blikk
2011-02-16 15:03 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Törőcsik Mari, Cseke Eszter és S. Takács András, Dr. Ablonczy László, Weisz Fanni, Rátai Dániel - a Blikk olvasóinak szavazatai alapján ők hatan vehetik át elsőként a napilap Év embere díját.

A Blikk öt kategóriában választotta meg az Év emberét. A lap 1,1 millió fős olvasótábora a blikk.hu-n, telefonon, illetve az újságban közzétett szavazószelvények beküldésével szavazhatott Az év művészére, Az év médiaszemélyiségére, Az év civil hősére, Az év szakemberére és A jövő reménységére.

A díjat ezentúl minden évben szeretnék átadni azoknak, akik az ország nyilvánossága előtt kiemelkedőt alkotottak, és akiket példaképnek lehet állítani a közvélemény elé - derül ki a szerkesztőségünknek megküldött sajtóközleményből.

Az év művészének Törőcsik Marit választották a szavazók. A színészlegenda súlyos betegségből felépülve, a halált legyőzve tért vissza a színpadra - bámulatos élni- és játszaniakarásról tanúbizonyságot téve.

A Cseke Eszter és S. Takács András által alkotott riporterpárost választották Az év médiaszemélyiségeinek, ők saját készítésű dokumentumsorozatukkal a világ veszélyes, konfliktusokkal terhes helyeire kalauzolják el a Spektrum nézőit.

Az év szakembere, dr. Ablonczy László gyermekkardiológus főorvos annak a programnak a koordinátora, amelyben tavaly hat beteg gyermek kaphatott új szívet az országos kardiológiai intézetben.

Az év civil hőse, Weisz Fanni, 2010-ben megnyerte a Siketek és Nagyothallók Szépe versenyt, és modellnek készül. A "Kerülj közelebb!" mozgalom tagjaként a fogyatékkal élőkért küzd.

A jövő reménysége Rátai Dániel lett, Leonar3Do névre keresztelt találmánya forradalmasíthatja a háromdimenziós felhasználásokat.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!