mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kandikó József
Dr. Kandikó József
Edutus Főiskola
Főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Nézettségi verseny: dobogós a Cool TV
2011-07-04 12:27 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Már nemcsak főműsoridőben, hanem - indulása óta először - a teljes napot tekintve is a harmadik legnézettebb csatorna volt júniusban a két nagy kereskedelmi adó után a Cool.

Az AGB Nielsen Médiakutató Kft. adatai szerint a múlt hónapban a kereskedelmileg legfontosabbnak tartott 18-49 éves korosztály körében egész napon átlagosan 4,5 százalékos, főműsoridőben (este hét és tizenegy óra között) pedig 4,8 százalékos közönségarányt ért el a csatorna. Ezzel éppen megelőzi a kábelcsatornák között legnagyobb riválisának számító Viasatot, amely 4,4 illetve 4,7 százalékot ért el. A középmezőny harmadik helyezettje a Film+ lett (4,2 és 3,7 százalékkal), a negyedik helyen pedig a közszolgálati televízió 1-es csatornája ért célba a múlt hónapban (3,4 és 3,7 százalék).

A Cool ezzel javított májusi 4,4 százalékos közönségarányán, pláne az áprilisi 4 százalékos nézettségi adatán, amely azonban visszalépés volt a márciusi 4,1 százalékhoz képest. Februárban 3,9, januárban pedig 3,4 százalékos átlagos közönségarányt tudhatott magáénak a csatorna.

A Cool közleménye szerint "a csatorna megtalálta saját stílusát, mely jól megkülönböztethető és kedvelt márkává teszi a televíziós piacon". Már készül az őszi műsorrend, amely sikerfilmeket, sorozatokat és izgalmas sajátgyártású produkciókat ígér a nézők számára.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!