mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Bánki Tamás
DrLinkedin
Alapító, Tulajdonos, Linkedin tréner


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Egy bárban hagyták el az iPhone 5 prototípusát?
2011-09-01 15:40 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Már előző okostelefonjának prototípusát is elveszítette az Apple, pontosabban a trendi cég egyik alkalmazottja - sajtóhírek szerint ismét ez történt.

A CNET szerint egy Apple-dolgozó valamikor júliusban veszítette el a San Francisco-i Cava22 nevű szórakozóhelyen a telefont. A híresztelés szerint a cég rögtön kapcsolatba lépett a rendőrséggel, majd egy városi magánlakásig követték a készülék útját. A rendőrök átkutatták a lakást, de nem találtak semmit, az Apple pedig pénzt kínált az ott élő huszonéves férfinak a telefonért, minden további kérdésfeltevés nélkül. A lakó továbbra is azt állította, hogy mit sem tud az eszközről.

A CNET azt is tudni véli, hogy a mobilt kétszáz dollárért adták el az interneten, nem sokkal azután, hogy elveszett. Ez elég kevés ahhoz az ötezer dollárhoz képest, amit a Gizmodo technológiai portál fizetett az iPhone 4 prototípusáért, ami hasonló módon veszett el. Az Apple akkor beperelte a weboldalt, ami Jason Chen szerkesztő otthonának átkutatásához vezetett.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!