mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Klenovszki János
Klenovszki János
NRC Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Bemutatták a BÁV Rt. új honlapját REG
2002-10-18 19:54 [Prim Online]

Két hónappal a többfordulós pályázat eredményhirdetése után a Red-stars átadta a felépítésében és arculatában is teljesen megújult honlapot.

A BÁV Rt. célul tűzte ki weboldalának megújítását, illetve a nagyközönség számára eddig ismeretlen szolgáltatások bemutatását. A fejlesztések eredményeként grafikailag korszerű, elegáns, funkcionálisan hatékony honlap jött létre. Az oldalon elérhető zálogkalkulációs program segítségével lehetőség van a fizetendő kamat és kezelési költség kiszámítására. Újdonság, hogy regisztráció után "tárgykereső" szolgáltatást is igénybe lehet venni. A megadott keresési szempontok alapján a BÁV Rt. munkatársai a cég teljes készletéből kiválasztják az igénynek megfelelő értékcikket, s néhány napon belül e-mailben ajánlatot küldenek az érdeklődőnek. Az oldalon szerepel továbbá "Művészeti kisszótár", valamint "Kortárs művészeti ki-kicsoda" is, de szintén nagy haszonnal lehet böngészni az "Aktuális állásajánlatok"-at. Az oldalon szórakoztató funkciók is helyet kaptak, így például megtalálható a Vatera Kft. által üzemeltetett online aukció, de lehetőség van képeslapküldésre, és játékra is.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!