mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mezriczky László
Mezriczky László
Ispiro Consulting Kft.
ügyvezető, tulajdonos


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Gyerekműsorral búcsúztatja az óévet az m2
2011-12-23 10:11 [MTI]

Gyerekműsorral búcsúztatja az óévet az m2. Halász Judit és a Sündörgő koncertje mellett karaoke hangjáték, filmek és gyerekeknek szóló főzőműsor is szerepel a kínálatban.

Buli van Csudaszombaton! címmel az m2 már negyedik alkalommal jelentkezik komplett gyerekműsorral, szilveszteri előkészületekkel, vadonatúj Magyar népmesékkel. Halász Judit, Novák Péter, a Balkan Fanatik, illetve Tompos Kátya koncertjei mellett Fluor Tomi, SP és Lola karaokeversenyével készül a csatorna az év utolsó napjára.

A kisebbeknek szóló délelőtti kínálat ezúttal a Bóbita Bábszínház A három kismalac és a farkas című bábfilmjével indul. A közmédia támogatásával az idén fejezte be a kecskeméti animációs stúdió a Magyar népmesék sorozatot, amelyből délelőtt több friss epizódot is levetít a csatorna. Folytatódik a Nicsak, amelyben az ovisok nézőpontjából mutatják be a világot, Nagy Judit műsorvezető pedig kedvenc hobbijába, a csokikészítésbe avatja be a gyerekeket: a Csokiklubban gyorstalpalón tanulhatják meg a kicsik és szüleik egyaránt, miként lehet finomságokat, például rózsaszín csokimalacot készíteni az esti bulira. Muffinsütésben és a szilveszteri előkészületekben Borbás Marcsi tart év végi főzőcskét gyerekekkel a Kuktanodában.

Novák Péter a Tititá című műsor ceremóniamestere lesz, amelyben zenész és táncos segítőivel bizonyítja be, hogy minden hangszer, aminek hangja van. Vendégük lesz a Söndörgő Együttes, akik Tompos Kátyával varázsolnak fergeteges balkáni zenét a stúdióba. Ezt követi majd a Rózsaszín tricikli programajánló és érkeznek valódi varázslók is: Hajnóczy Soma világbajnok bűvészmutatványokkal szórakoztatja majd a gyerekeket.

Délután a Balkan Fanatik zenél a stúdióban, őket Halász Judit követi, aki a Verset terem a világ című összeállításával köszönti az újesztendőt.

Egy nemzetközi összefogásban készült rajzfilm is látható lesz A majmok kastélya címmel, valamint lejátsszák Doktor Minorka Vidor nagy napját, a Jasper, a dög című amerikai és a Két szélhámos és egy fél című olasz filmet is.

Kora este a Valami új! zenés portréműsor kerül bemutatásra Csík Jánossal és vendégeivel; Hobóval, Kiss Tibivel, Bocskor Bíborkával és Ferenczi Györggyel.

A kamasz nézőkre gondolva zenés köszöntővel érkezik Szabó Balázs játékmester, A Szövetség című családi vetélkedőről Buda Mártonnak Puskás Peti, Szabó Kimmel Tamás és Feke Pál mesél, kevéssel nyolc óra előtt pedig érkezik a Karaoke hangjáték Kovács Áronnal.

Az év utolsó óráiban a Magyar Rádió Szimfonik Live koncertfilmjével zárja a Csudaszombatot az m2.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!