mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Átalakult az Árukereső.hu vezetése
2012-01-25 15:59 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

2012. január elsejével leköszönt ügyvezető igazgatói posztjáról Bíró Roland, az Árukereső.hu alapítója. A továbbiakban tanácsadóként fogja segíteni az új vezetés munkáját.

Az ügyvezető igazgatói pozíciót a jövőben Csupor Erik, az Árukereső.hu-t is magában foglaló Allegroup Kft. ügyvezetője fogja betölteni - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

A termék operatív vezetését Palocsay Géza, eddigi értékesítési igazgató, mostantól operatív igazgatóként közösen látja el Rácz Csaba tartalom- és szolgáltatásfejlesztési igazgatóval.

Az Árukereső.hu Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala, ahol jelenleg közel 800 webáruház több mint 1,7 millió termékét hasonlíthatja össze a portál havi több mint 2 millió látogatója. A cég budapesti központjából a magyar Árukereső.hu mellett másik négy ország piacvezető árösszehasonlító oldalait irányítják. Az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programjával a valós vásárlók részletes értékelései alapján, 24 óránként frissülő minőségbiztosítási rendszert vezetett be évekkel ezelőtt, az oldal okostelefonos alkalmazásával pedig vonalkódleolvasást követően bárhonnan ellenőrizhetjük, hogy egy adott termék elérhető-e jobb áron.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!