mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hauk Zoltán
Hauk Zoltán
HEROE
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Adverticumra váltott a CEMP
2012-02-07 16:32 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az Adverticum hirdetéskiszolgáló rendszerét, az AdServert használja február elejétől az Indexet, a Blog.hu-t, a Napi Gazdaságot, az InfoRádió online-t és a közmédia internetes felületeit is képviselő sales house.

A magyar központú regionális online média vállalatcsoport közel 3 év után váltott a magyar fejlesztésű Adverticum AdServerre - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

Az Adverticum a CEMP Sales House-zal kötött együttműködésével megerősítette magyarországi piacvezető szerepét az online média hirdetéskiszolgálás területén. Jelenleg a nagy hazai tartalomszolgáltatók közül többek között az Origo, Sanoma, Ringier, HVG, Femina, Expressz, Vatera, Hasznaltauto.hu, Ingatlan.com mellett az Evo Média, NEO és az Infinety is az Adverticum AdServerét használja a hirdetései kiszolgálásához és menedzseléséhez.

"Az Adverticum sikerét elsősorban az egyedi igények kielégítésére fogékony rugalmas fejlesztőcsapatnak, és az ügyfélszolgálati munka személyes jellegének tudjuk be" - nyilatkozta Szutor Ferenc, kereskedelmi igazgató.

"Számunkra a legfontosabb a felhasználóinkkal való napi szintű kapcsolattartás, munkafolyamataik alapos megismerése és segítése, hiszen így tudunk mi is teljeskörű szolgáltatást nyújtani" - tette hozzá Balatoni Emese, ügyfélkapcsolati igazgató.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!