mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Bíró Gábor
Bíró Gábor
Mediabrands
Operatív igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Védjegyet kapott a Bónusz Brigád
2012-03-27 10:23 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Megfelelt a Magyar Termék Kft. tanúsítási eljárásán, így a Bónusz Brigád közösségi vásárlói oldal szolgáltatáscsaládja mostantól viselheti a Magyar Szolgáltatás védjegyet.

"Alakulásunktól kezdve büszkén hirdetjük, hogy a Bónusz Brigád az első és egyetlen jelentős magyar hátterű közösségi vásárló oldal, így számunkra kifejezetten fontos volt a Magyar Termék közösség védjegy elismerése" - mondta el Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapítója a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközlemény szerint.

A védjegy megszerzése mellett további újdonság, hogy a januárban bejelentett, statisztikai információkat nyújtó Partnerközpont újabb funkciókkal bővült. A partnerek ezentúl naponta frissülő adatbázisban látják az őket értékelő tagok véleményét, így azonnali visszajelzést kaphatnak az általuk nyújtott szolgáltatások és termékek minőségéről.

"A statisztikai adatok mellett most egy talán még fontosabb azonnali információt is kaphatnak partnereink, ami egy mini közvélemény-kutatással is felér. A Brigádtagok visszajelzései, értékelése alapján láthatja a kereskedő, miként vélekednek adott szolgáltatásáról vagy termékéről, így esetlegesen azonnal tud változtatni, vagy finomítani az általa nyújtott szolgáltatáson" - nyilatkozta Heller Gábor, a Bónusz Brigád másik alapítója.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!