mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Védjegyet kapott a Bónusz Brigád
2012-03-27 10:23 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Megfelelt a Magyar Termék Kft. tanúsítási eljárásán, így a Bónusz Brigád közösségi vásárlói oldal szolgáltatáscsaládja mostantól viselheti a Magyar Szolgáltatás védjegyet.

"Alakulásunktól kezdve büszkén hirdetjük, hogy a Bónusz Brigád az első és egyetlen jelentős magyar hátterű közösségi vásárló oldal, így számunkra kifejezetten fontos volt a Magyar Termék közösség védjegy elismerése" - mondta el Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapítója a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközlemény szerint.

A védjegy megszerzése mellett további újdonság, hogy a januárban bejelentett, statisztikai információkat nyújtó Partnerközpont újabb funkciókkal bővült. A partnerek ezentúl naponta frissülő adatbázisban látják az őket értékelő tagok véleményét, így azonnali visszajelzést kaphatnak az általuk nyújtott szolgáltatások és termékek minőségéről.

"A statisztikai adatok mellett most egy talán még fontosabb azonnali információt is kaphatnak partnereink, ami egy mini közvélemény-kutatással is felér. A Brigádtagok visszajelzései, értékelése alapján láthatja a kereskedő, miként vélekednek adott szolgáltatásáról vagy termékéről, így esetlegesen azonnal tud változtatni, vagy finomítani az általa nyújtott szolgáltatáson" - nyilatkozta Heller Gábor, a Bónusz Brigád másik alapítója.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!