mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Már júniusban jöhet a következő iPhone
2012-04-05 16:16 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az Apple készülékeit összeszerelő Foxconn munkatársa szerint akár már két hónap múlva a piacra érkezhet az almás cég következő okostelefonja.

A tajvani cég személyzeti vezetőjével a TV Tokyo World Business Satellite című műsora készített interjút. Amikor a riporter afelől érdeklődött, hogy hány embert terveznek felvenni, a Foxconn munkatársa úgy válaszolt, hogy nagyjából 18 ezer munkavállalót keresnek "az ötödik generációs telefon" miatt. Később meg is erősítette, hogy az iPhone 5-re gondol, és hozzátette, hogy az júniusban érkezhet meg a boltok polcaira - írja a Mashable.com.

Az iPhone 5 persze valójában nem az ötödik generáció lenne a sorban, hiszen létezik 3G és 3GS illetve 4 és 4S jelzésű készülék is. Ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy az új okostelefont iPhone 5-nek fogják nevezni, a legújabb, 2-es számút követő iPadet például egyszerűen csak "új" iPadnek hívják.

A portál kiemeli, hogy a hírt érdemes némi fenntartással kezelni, hiszen az iPhone 5-tel kapcsolatos pletykák szinte közvetlenül az iPhone 4S tavalyi megjelenését követően megindultak. Annyi mindenesetre biztosnak tűnik, hogy valamikor június és október között érkezik a következő telefon, amely sokak szerint LTE-képes lesz, hogy kihasználhassa a szolgáltatók gyors adathálózatait.

Magyarországon az iPhone 4S-ért legalább 192 990 forintot kell fizetni, ha közvetlenül az Apple-től vesszük meg, az egyel régebbi iPhone 4 pedig 157 490 forintba kerül. A 4S a Vodafone-nál egyelőre nem kapható, a T-Mobile-nál 179 990 forint a kezdőért. Az iPhone 4 134 900 forintba kerül a T-nél.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!