mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Berényi Konrád
Berényi Konrád
Onlinemarketing.hu Kft.
vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megszerezte vetélytársát a Blog.hu
2012-04-06 09:06 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Blog.hu-ra költöznek a megszűnő blogol.hu tartalmai a platformokat üzemeltető Inda-Labs Zrt. és Ingatlan.com megállapodása alapján.

A Blog.hu számára ez nem jelent nagyságrendi növekedést, hiszen havi látogatottsága már eddig is jóval felülmúlta a három másik hazai szolgáltatóét (Freeblog, Postr, Blogter), a költöző mintegy 85,7 ezer blog, illetve annak szerkesztői viszont előnyökre számíthatnak - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

A folyamatosan változó és fejlődő blogoszféra erősségét mutatja, hogy 2011-ben már az online sajtóval azonos nagyságrendet képviselt. Novemberi auditált reach adatok alapján a blog.hu 48%, a startlap 45%, az origo 42% (forrás: Ipsos - Gemius SA) internet elérési rátát produkált, vagyis csaknem minden második internetező a Blog.hu-n keresztül is olvas tartalmakat.

"Segítjük a költözőket. A 2008-tól működő blogol.hu-n hostolt tartalmak hozzáadott értéket kaphatnak nálunk. A Blog.hu az Index csoport leglátogatottabb felületeit dinamikusan használva közli az érdekes, aktuális posztokat. A számok nőnek minden téren. Poszt/nap, blog/blogger és az olvasottság egyaránt. A létrehozott tartalmak egyre sokszínűbbek: közel 90% használ multimédiát, fotót, videót. Tabletes, smartmobilos olvasottságuk is növekszik. Ezt a dinamikus fejlődést is figyelembe véve építettük fel a legnagyobb hazai blogszolgáltató rendszert, ahol megbízható médiaháttérrel és testreszabható megoldásokkal támogatjuk az egyéni tartalmak térnyerését" - mondta el Sára László az Inda-Labs Zrt. üzletfejlesztésért felelős projektvezetője.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

SMART (2019. április 2)

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!