mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mezriczky László
Mezriczky László
Ispiro Consulting Kft.
ügyvezető, tulajdonos


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Távozik a Figyelő főszerkesztője
2012-06-29 11:07 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Távozik a Figyelőtől Illisz László főszerkesztő, a szerkesztőség munkáját a továbbiakban Kamasz Melinda irányítja. A kiadótól hamarosan új weboldalak, és akár további magazinok várhatók.

Közös megegyezéssel távozik a Figyelőtől Illisz László főszerkesztő, aki 2011. június elsejétől töltötte be ezt a posztot. A hetilap szerkesztőségi munkájának irányítását a továbbiakban megbízott főszerkesztőként Kamasz Melinda - egy éve a Figyelő főszerkesztő-helyettese - veszi át. Kamasz nagy tapasztalatokkal rendelkezik a gazdasági újságírás és szerkesztés területén - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

A MediaCity tavaly májusban a Sanomától vette meg a Figyelő című üzleti hetilap, valamint az Üzlet és Siker, a TOP 200, a Figyelő Trend negyedéves kiadványok, továbbá a Figyelő Konferenciák jogait.

A MediaCity gondozásában jelenleg nyolc magazin jelenik meg. A kiadó az idén vásárolta meg Frank Júlia teljes életművét, és ehhez kapcsolódóan elindította első gasztromagazinját. Emellett igazi sikertörténetnek számít az IPM, ami a zuhanó print piacon kétszámjegyű növekedést mutatott fel.

A magyar tulajdonban levő kiadóvállalat ügyvezetője, dr. Lukács Marianna kiemelte, hogy a MediaCity hisz a médiában rejlő üzleti sikerben, ezért a jövőben is erőteljes piaci terjeszkedést tervez. A kiadó még az idei évben a print kiadványokhoz kapcsolódóan több internetes portált is indít, és a tárgyalások függvényében újabb magazinok is kerülhetnek a kiadóhoz.

A távozó főszerkesztővel készült tavalyi interjúnkat ide kattintva elolvashatja.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!