mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megint műszaki webáruház lett az Ország Boltja
2012-10-11 10:08 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Mysoft.hu vehette át az év legjobb webáruházának járó díjat. A versenyen idén a hazai online boltok mintegy fele, 458 üzlet indult el, a vásárlók döntötték el, hogy ki kapja a népszerűségi és minőségi díjakat.

Az Ország Boltja egy verseny, de valójában speciális módja a fogyasztóvédelemnek, eszköz abban, hogy erősítse az iparág iránti bizalmat és segítse a fogyasztókat a minőségi szolgáltatást nyújtó internetes áruházak kiválasztásában - olvasható a megmérettetést lebonyolító Árukereső.hu sajtóközleményében.

Tavalyhoz hasonlóan 2012-ben is egy műszaki üzlet, a Mysoft.hu vitte el a fődíjat, a Google különdíját pedig Kovács Ákos webáruháza nyerte.

Minőségi díjat kapott: Tactic Sport, Parfumplaza.hu, Mysoft.hu, elektropark.hu, Új könyvek, Kockafutár, Goldnerbaba webáruház, Vágyaim.hu, Nextel Astoria Mobilszaküzlet és webáruház, Fekmester.hu, Kazán webáruház, Ákos webáruház, Acanashop.hu.

Népszerűségi díjat kapott: Fittsport, Ákos webáruház, Pcland, Bemutatóterem, Antikvárium.hu, JátékNet webáruház, Ruhafalva, Vágyaim.hu, Extreme Digital, Lencsék.hu, Fekmester.hu, SzerszamKell.hu, RockStore, KütyüBazár.hu, G-Roby On-Line Shop, Acanashop.hu.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!