mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kandikó József
Dr. Kandikó József
Edutus Főiskola
Főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Tévéreklámok: az ősz után a tél is a gyógyszerek ideje
2013-01-07 17:03 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Október és november után decemberben is a gyógyhatású készítmények szektora érte el a legnagyobb közönséget, bár kevésbé volt sikeres, mint a megelőző hónapban.

Az OTC szektor 27,6 ezres GRP értéket abszolvált az év utolsó, illetve a tél első havában, amellyel messze maga mögé utasította a 20 ezres bruttó elérés körül viaskodó tömegtájékoztatási és kereskedelmi kategóriát, illetve a valamivel jobban lemaradt szépségápolást és telekommunikációt. A további sorrend: élelmiszer, szabadidő, élvezeti cikkek, pénzintézetek, háztartási cikkek.

Habár az első helyezett nem változott, egy hónap alatt jelentősen felborult a sorrend, érdekes, hogy a múlt hónapban az utolsó helyen végző háztartási cikk kategória kevesebb mint fele akkora GRP értéket ért el, mint novemberben - olvasható ki a Nielsen Közönségmérés adataiból.

A Nielsen Közönségmérés által vizsgált csatornák: M1, RTL Klub, TV2, ATV, AXN, Cartoon Network, Comedy Central, Cool, Discovery Channel, Disney Channel, Duna TV, Duna World, FEM3, Film+, Film+2, Film Cafe, Film Mania, LifeNetwork, M2, MGM, Minimax, MTV Hungary, Music Channel, Musicmix, Muzsika TV, National Geographic Channel, NatGeo Wild, Nickelodeon, Nóta TV, OzoneNetwork, Prizma TV, PRO4, Reflektor, RTL II, Sorozat+, Spektrum, Spektrum Home, Sport1, Sport2, SportKlub, Story4, Story5, Super TV2, TV Paprika, Universal Channel, Viasat3, Viasat6, VIVA, Zone Reality.

További részleteket a Nielsen Közönségmérés portálunkon is elérhető ábrájáról tud leolvasni.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!