mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakfalvi Lívia
Lakfalvi Lívia
VIVA! Promóció
ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Axel Springer: híd a Szilícium-völgybe
2013-02-12 15:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A kiadóvállalat egy amerikai céggel hoz létre vegyesvállalatot annak érdekében, hogy német, illetve európai technológiai start-up cégeknek adjanak kezdőlökést.

A programot a Plug and Play Tech Centerrel közösen indítja az Axel Springer berlini székhellyel. Az Axel Springer Plug and Play-ben mindkét társaság 50 százalékos részesedéssel bír majd, és az európai - elsősorban persze német - cégeknek a digitális üzleti modellek alkalmazásában segít majd, amerikai társaiknak pedig az öreg kontinensen keresnek majd terjeszkedési lehetőségeket.

Az inkubátorprogram 10-50 ezer eurót invesztál majd a strt-upokba, amelyeknek irodát is biztosít Berlinben, s 3-6 hónapon keresztül vezeti őket a digitális világ útvesztőiben - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben. A programban résztvevők számára lehetőség nyílik a Szilícium-völgybe történő ellátogatásra is. Már idén is két turnust terveznek, összesen mintegy húsz fiatal vállalkozást megsegítve. A program végén a start-upok nemzetközi kockázati befektetők előtt adhatják elő ötleteiket.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik őszi konferenciát várja a legjobban?

Internet Hungary

Brand Festival

Marketing Summit

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!