mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új erő a női lapok piacán
2013-05-09 12:16 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Május 10-én jelenik meg először a Ritmus magazin, rögtön 125 ezer példányban, ami az újságot már induláskor a nagy női lapokkal azonos polcra helyezi.

A Ritmus a Figyelő Média és Kutató gondozásában jelenik meg, amelynek - egyelőre - ez az egyetlan lapja, s nem azonos a Figyelő című hetilapot is kiadó Mediacityvel.

A cég sajtóközleménye szerint a Ritmussal egy olyan szegmensben kívánnak piacvezetővé válni, amely a XXI. század húzóágazata szerte a világban. A kommünikében kiemelik: a magazin nem licensztermék, kizárólag eredeti tartalmak olvashatóak benne. A szerzői gárda olyan szaktekintélyeket is felsorakoztat, mint Dr. Merkelyi Béla, a SOTE kardiológusa, Dr. Kovács Judit, a Heim Pál Gyermekkórház dietetikusa vagy Béres Alexandra személyi edző.

A cél, hogy igazi élményt és kikapcsolódást nyújtsanak az olvasóknak. A főszerkesztő, Árvay N. Tivadar a médiában két évtizedes újságírói és főszerkesztői tapasztalattal rendelkezik, az Axel Springer és a Mediacity lapjainál is dolgozott.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!