mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az Ország Boltján is tarolt JátékNet.hu
2013-10-14 10:00 [Marketinginfo.hu]

A JátékNet.hu immár második alkalommal nyerte el az ország legnépszerűbb játékwebáruháza címet az Ország Boltja versenyen.

A megmérettetésen kizárólag a vevők értékelései és szavazatai alapján választják ki a hazai internetes kereskedelem kiemelkedő szereplőit.

Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Ország Boltja nem egyszerűen egy verseny, hanem egy speciális módszere a fogyasztóvédelemnek, hiszen segíti a magyar vásárlókat a minőségi szolgáltatást nyújtó webáruházak kiválasztásában, és így hozzájárul az elektronikus kereskedelem iránti bizalom megerősítéséhez is- olvasható a JátékNet.hu közleményében.

A verseny jelentőségét igazolja, hogy idén közel 600 e-bolt bízta magát felhasználói megítélésére, és a népszerűségi kategóriában több mint 63 000 szavazat érkezett, amely 26 százalékkal meghaladja az előző évben leadott voksok számát.

"Az oldal 2006-os indulása óta vásárlóink gyors, pontos és minőségi kiszolgálására törekszünk, ezt szolgálják folyamatos fejlesztéseink és a törvényben előírt garanciális jogszabályok pozitív értelemben vett túlteljesítése is" - mondta el Bognár Ákos, a JátékNet.hu ügyvezető igazgatója.

A JátékNet.hu az Ország Boltja mellett az Év Internetes Kereskedője versenyen is diadalmaskodott idén: a szakma köreiben is rangos megmérettetésen az első díjat vihette haza.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!