mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szabó Ákos
Szabó Ákos
Adaptive Media
üzletfejlesztési vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Partnerségben a Sanoma egészségügyi portálja és a Foglaljorvost.hu
2014-02-03 12:26 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Stratégiai megállapodást kötött a HáziPatika.com és a magán egészségügyi szektorban érintett startup.Az egészségügyi weboldal ezentúl a fejlesztésben, a marketing és sales feladatok ellátásában nyújt segítséget új partnerének, valamint olvasóközönséget biztosít, a Foglaljorvost.hu pedig kiterjedt orvosi kapcsolati hálóját kölcsönzi a weblapnak - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

Az oldal a laikusok egészségügyi tájékoztatásának szakértője, az együttműködéssel pedig nyitni tud a magán egészségügyi szektor felé is. Új partnereként a Foglaljorvost.hu folyamatosan frissített kapcsolati hálójával és felhasználóbarát időpont-foglalási rendszerével járul hozzá egy professzionális szolgáltatás kiépítéséhez.

A startupot két kismama alapította. A megvalósítás elején nem hitték el, hogy nem létezik egyszerűbb megoldás a megfelelő szakorvosok kiválasztására és az időpontfoglalásra, mint az ismerősök kérdezgetése, hosszas utánajárás és a kitartó telefonálás, miközben az egészségügyi problémával küzdőknek a legjobb szakember megtalálása mellett a gyorsaság is fontos. Erre a problémára szerettek volna megoldást találni, hogy segítsenek a hasonló helyzetben lévőknek, így született meg az oldal ötlete.

"A Sanoma-együttműködés nagy lépés számunkra: az organikus növekedést egy dinamikus váltja fel, és fél éven belül országos lefedettséget fogunk elérni. Év végére segítségünkkel az ország bármely pontján kereshetünk magánorvost, és a tervek szerint addigra mintegy havi négyezer szakorvosi időpontfoglalást fogunk kiszolgálni" - mondta Straub Fanni, a cég tulajdonosa.

A mindössze három éve létező website, indulása óta több mint 15 ezer felhasználó számára segített a megfelelő magánorvos megtalálásában és az azonnali kényelmes online időpont foglalási folyamatban. Több mint hatezer minősített páciens véleménye segíti a legmegfelelőbb szakorvos kiválasztását.

Az egészségügyi portál Magyarországon, 1999 óta nyújt egészségüggyel, életmóddal kapcsolatos tartalmat és szolgáltatásokat. Havonta átlagosan mintegy 900 ezer egyedi látogató keresi fel, akik több mint 80 ezer cikkben kereshetnek hiteles, közérthető információkat problémájukra s több tucatnyi teszt vagy kalkulátor segítségét kérhetik. 46 szakértő 71 szakterületen várja az érdeklődők kérdéseit, 1500 dietetikus által véleményezett recept, 322 betegség részletes leírása, valamint gyógyszerkereső, patikakereső, és laboreredmények magyarázata is található az oldalon.

2005-ben és 2008-ban a www.hazipatika.com az "Év honlapja" elismerésben részesült, a Superbrands díjat 2013-ban már harmadszor kapta meg. Az oldal újságírói több rangos díjat nyertek el, többek között a Médiaunió "Nincs de!" kampányának fődíját.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!