mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Műholdas szerződést hosszabbítottak
2014-02-12 11:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A műholdat fenntartó SES és a cseh, valamint szlovák piac távközlési és televíziós szolgáltatója, a Towercom meghosszabbította együttműködését.


A SES és a szlovák Towercom televíziós és távközlési szolgáltató megújította a keleti 23,5 fokos műholdas pozíción található ASTRA 3B szatellitre vonatkozó hosszú távú kapacitás-szerződését - írja a SES közleménye. A vállalat a keleti 23,5 fokos pozícióról továbbra is több transzpondert vesz igénybe, amelyek segítségével HD tartalmú műsorokat is magába foglaló televíziós szolgáltatásokat sugároz a cseh és szlovák piacokon.

A pozsonyi Towercom szabadon fogható illetve kódolt televíziós csatornáknak, mobil szolgáltatóknak, incumbent és alternatív fix telekommunikációs szolgáltatóknak, állami hatóságoknak, közüzemi vállalatoknak, és egyéb vállalatoknak nyújt szolgáltatásokat. A Towercom szorosan együttműködik a Skylink TV platformmal Szlovákiában és Csehországban egyaránt technológiai támogatást biztosítva, így több mint két millió ügyféllel rendelkezik.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!