mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Magyar Judith
Magyar Judith
SAP AG
kommunikációs igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Webrádiót indít a Chello
2014-05-06 16:11 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Chello Central Europe még 2011-ben indította útjára Megamax néven új gyerekcsatornáját, ami májustól egy webes és mobil közösségi rádiószolgáltatással egészült ki.

A Megamax csatorna május elsején indította útjára legújabb szolgáltatását, a Megamax Musicot. A játékos és közösségi elemekkel gazdagított webrádió csatornáit bárki ingyenesen hallgathatja, a közösségi funkciók regisztráció után érhetők el - olvasható a vállalati kommünikében.

A közel egymillió zeneszámot tartalmazó webrádión a felhasználók kedvenc stílusuk vagy előadójuk alapján válogathatnak, illetve létrehozhatnak személyre szabott csatornákat is. A zenehallgatást közösségi- és játék funkciókkal egészítették ki a projekt kitalálói, így a regisztrált felhasználók megadhatják saját stílusukat, követhetik egymást, meghallgathatják mások rádióit, és a zenei kvízben össze is mérhetik tudásukat.

A tizenkét saját, előre programozott rádiócsatorna mellett a felhasználók saját rádiócsatornát is létrehozhatnak a hallgatni kívánt műfaj, vagy a kedvenc előadók megadásával. A gyerekekre szabott szolgáltatás május 1-től számítógépről böngészőben, vagy iOS és Android mobiltelefonról letölthető alkalmazásként érhető el.

A szolgáltatáskoncepció kialakítását a Chello a DDB digitális és innovációs csapatával közösen végezte. A reklámügynökséget bízta meg a vállalat webes és mobil alkalmazások UX és grafikai tervezésével is. A fejlesztést és zenei szolgáltatást a 3G Multimédia Kft. nyújtja a Megamax Music számára.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!