mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Újra roadshow-zik a Class FM
2014-05-09 15:41 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Május 12-én Debrecenben kezdődik a Morning Show nagy tavaszi országjárása, amely öt napon keresztül jelentkezik hazánk nagyvárosaiból. A kereskedelmi rádió műsora milliós nyereményekkel is csábítja a hallgatókat.

A reggeli rádióműsor több vidéki nagyvárosba is ellátogat. A Morning Show május 12-én Debrecenben kezdi meg kitelepülését, majd egy nappal később Miskolcon várják a műsorvezetők az érdeklődőket. A rádiós stáb május 14-én nyugatnak veszi az irányt, melynek keretében ellátogat Székesfehérvárra, 15-én Győrben, végül 16-án Pécsett találkoznak hallgatóikkal.

A játékos programok mellett (favágás időre, dobverseny) a roadshow keretén belül összesen egymillió forintot lehet nyerni. A leglelkesebb hallgatókat - akik várományosai lehetnek az összegnek - a nagy tavaszi országjáráson Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani választja ki - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.


A tavaly nyári körút különlegessége abban rejlett, hogy a reggeli műsor a június 5-9. között megrendezett Harley-Davidson Open Road Fest-ről jelentkezett be a Balaton partjáról.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!