mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Többé nem sugároz a Klubrádió Gyöngyös térségében
2014-05-21 10:10 [MTI + Mediainfo.hu]

Tegnap éjféltől nem lehet fogni a rádiót Gyöngyös térségében a 88,9 megahertzes frekvencián. A háttérben a szerződés felmondása áll.

A frekvencián 2004 októberétől hálózatos együttműködési megállapodás keretében sugározták adásukat napi 20 órában. A médiaszolgáltatási jogosultsággal rendelkező Gyöngyösi Médiákért Alapítvány azonban kedden felmondta a rádióval kötött szerződését és arról adott tájékoztatást, hogy éjfélkor lekapcsolja a Klubrádió adását, és más műsort sugároz helyette - adja hírül az MTI.

A rádió február 13-án írt alá megállapodást az NMHH-val,hogy a jövőben közösségi frekvencián szól a Klubrádió. Az adó a Budapest 95,3 MHz-es frekvenciáról a Budapest 92,9 MHz-es hullámhosszra költözött február 14-én. Ugyanezen a napon szüntette meg közös megegyezéssel a Médiatanács elnöke és a rádió azt a szerződést, amely az adót az előtte használt Budapest 95,3 MHz-es frekvencián jogosította fel műsorsugárzásra.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!