mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kádár Tamás
Kádár Tamás
Sziget Kft.
cégvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új ügyfél az Adaptive-nál
2014-06-04 15:09 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Mentatrend.hu ökoszemléletű női online magazin az Adaptive Mediát választotta hirdetésértékesítési partneréül.

A Mentatrend.hu 2013 decemberében indult női zöld digitális magazin. Rovatai bemutatják a naturális szépségápolást, a természetes gyógymódokat és mozgásformákat, illetve az átgondolt vásárlás és étkezés szabályait. Ötleteket nyújtanak az otthoni lakberendezéshez, kismamák és kisgyerekes anyukák számára tanácsot adnak a természetes babaápoláshoz és a környezettudatos neveléshez - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

A portál 2014 áprilisában televíziós magazin formában is megjelent a FEM3 csatornán. A heti rendszerességgel jelentkező 30 perces műsorban feldolgozzák a site-on is fellelhető tartalmakat, illetve teret adnak a zöld kezdeményezések sokszínűségének akár üzleti, akár civil szféráról legyen szó.

"Nagy lelkesedéssel állunk a közös munka elé" - mondta Bennó Kata, az Adaptive Media partnerkapcsolati vezetője. "A Mentatrend.hu szimpatikus, hálás témákat dolgoz fel, amikkel könnyű azonosulni olvasóként és hirdetőként egyaránt. A jelenben is nagyon értékes, egyben kifejezetten jövőbemutató tartalommal bővült a kiadványportfóliónk."


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!