mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Tóth Gábor
Geometry Global
CEO


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Állatbarát appban utazik a Telenor
2014-07-22 14:15 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A mobiltársaság új applikációja olyan speciális igényeket is kielégít már, mint hol találunk állatbarát éttermet.

Tavaly augusztusi bevezetése óta közel tízezren töltötték le, és több ezer aktív felhasználó regisztrálta saját kutyáját a Vigyél Haza okostelefon alkalmazás rendszerébe. A most bevezetett, új funkcióknak köszönhetően még egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a kutyatulajdonosok és állatbarátok élete - olvasható a vállalati kommünikében.

Az okostelefon alkalmazás eredetileg három fő funkciót kínál. Egyrészt a kóbor kutyák bejelentése fényképpel, leírással, GPS adatokkal, másrészt saját kutya regisztráció, értesítés eltűnés esetén, valamint állatmenhelyek gazdára váró kutyáinak fényképes adatbázisa is megtalálható az appon.


Az alkalmazás 11 hónap alatt 9600 fölötti letöltés számot ért el, 3300 kutyatulajdonos regisztrálta kedvencét. Az aktív felhasználók eddig 340 utcán kóborló kutyát jelentettek be, egy részüket be is fogadták, amíg gazdájuk rá nem talál, eközben 110 magánszemély a Vigyél Haza applikáción keresztül is kereste elkóborolt kutyáját. 24 állatvédő szervezet csatlakozott, amelyek összesen 700 gazdira váró kutya adatait töltötték fel a rendszerbe.


Az alkalmazás funkciói tehát segítséget nyújtanak a felelős állattartók számára, a Vigyél Haza Alapítvány szakértői azonban újabb igényeket is azonosítottak: a kutyák biztonsága mellett az állatok kényelméről való gondoskodás is egyre fontosabb szempont a kutyatulajdonosok számára.


"Az a célunk, hogy ügyfeleink a mobiltelefonjaik segítségével az élet minden fontos területén hasznos megoldások találjanak. A felhasználók ma már nem böngészőn keresztül, hanem egyre inkább egy adott témára specializált alkalmazással érik el a kívánt információkat. A Vigyél Haza applikáció is egy speciális, de széles réteget érintő igényre ad megoldást" - hangsúlyozta Kutas István a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója.

Az alkalmazás fejlesztésének legújabb eredményeit július 22-én mutatták be a Budapest Olimpia Parkban az érdeklődő kutyabarátok számára. Az app a vállalat aktuális TV kampányában is szerepet kapott.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!