mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Peresztegi Zoltán
Peresztegi Zoltán
Schibsted Classified Media
alelnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Erős nézettség a Ki Mit Tube-on
2014-09-02 13:07 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Tíz nappal a Ki Mit Tube élesedése után világosan látszik, hogy az újszerű tehetségkutató megmozgatta az országot: 10 nap, 2,5 millió megtekintés.

Az augusztus 21-i start óta közel 200 pályaművet töltöttek fel a versenyzők, amelyek többsége zenei produkció, de extrémsportoló videóját éppúgy megtaláljuk a www.kimittube.hu oldalán, mint versmondóét, tánccsoportét, ismert és ismeretlen vloggerét.


A videókat eddig összesen 2,5 milliószor tekintették meg, ez nagyjából annak felel meg, mintha Budapest, valamint Csongrád és Vas megye minden egyes lakója legalább egyszer meglátogatta volna az oldalt. (Erről a valóságban persze nincs szó, hiszen egy adott látogató akárhány videót megtekinthetett akárhányszor, amelyek mind-mind külön látogatásnak számítanak a statisztikában.) A szám tovább emelkedik, hiszen a feltöltések folyamatosak, az ország első YouTube-on zajló tehetségkutatója pedig szeptember 21-ig tovább folytatódik.


A Ki Mit Tube-on az érdeklődők eddig 2 826 536 perc videót néztek meg. A közel 200 versenyprodukció mellett a 10 nap leforgása alatt 61 zsűrivideó is felkerült az oldalra. Mondik Noémi, Puzsér Róbert, Péterfy Bori, Szirmai Gergő és a többi zsűritag véleményére is kíváncsiak voltak a tehetségkutató követői: ezek a legnépszerűbb videók között szerepelnek - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.


A feltöltési időszak szeptember 13-ig tart, eddig lehet nevezni az új videókat, majd a zsűrin a sor, hogy a 15 legtöbb szavazatot elérő produkciót ötre csökkentse. A végső öt szeptember 21-én, a YouTube-on élőben közvetített showműsoron méretteti meg magát az értékes nyereményekért.

Az első hét legérdekesebb pillanatait visszanézheti itt.

Az összes zsűrivideót itt tekintheti meg.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!