mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ki Mit Tube: már 4,5 millió látogatót vonzott
2014-09-10 13:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Ki Mit Tube az ország első YouTube-on zajló tehetségkutatója, ahol a beérkező videó megtekintések száma az ötmillió felé közelít.

A negyedik hétig újabb nívós produkciók és további nézők gyarapították a tehetségkutató mérlegét. Eddig több mint 300 produkció érkezett a versenybe, a közel 32 ezer internetező pedig hozzávetőlegesen 44000 szavazatot adott le. A versenyt átlagosan 100 ezren követik nap mint nap, a megtekintések száma 4,5 millió felett jár, a követők eddig 10 évnyi videót néztek meg.

A versenyre szinte bárki, bármilyen produkcióval jelentkezhet. Szeptember 13-án éjfélig várnak új produkciókat a www.kimittube.hu oldalra. A produkciók rendkívül változatosak. Jelenleg is folyamatosan változik a döntőre esélyes legjobb 15 produkció, azaz a legtöbb szavazatot kapott jelentkezők listája. Számos zenész, rapper, táncos, bűvész, vlogger jelentkezett már - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Szeptember 13-a után - amikor a feltöltés időszaka lezárul - a zsűrin a sor, hogy a legtöbb szavazatot kapott 15-ből kiválassza azt az ötöt, amely új feladatot kapva tovább menetelhet az élő finálé felé. A döntő showműsorát szeptember 21-én este élőben közvetítik a YouTube-on.

A beküldött pályázatok közül néhány itt és itt tekinthető meg.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!