mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Ménesi Zsolt
Ménesi Zsolt
Akció-NXS Reklámügynökség Kft. (AKCIÓ 360)
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Magyar Filmhét a Juventus Rádióban
2014-10-16 10:02 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A 25 éves rádió az első Magyar Filmhét stratégiai partnereként egy héten át kiemelten foglalkozik a legújabb magyar filmes alkotásokkal.A Filmhét alatt a magyar filmszakma krémje fordul meg a rádió stúdiójában. A filmvilág fenegyereke Szabó Simon a Helló Budapest!-t vendégeként érkezett szerda reggel a rádióba. Simon saját filmjei kulisszatitkaiba avatta be Esperes Ákos műsorvezetőt és a rádió hallgatóit - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.


A rádió Budapesti Arcok című műsorában a Filmhéten szereplő sztárrendezőkkel készít interjúkat. Fehér Mariann műsorvezető vendégül látta Pálfi György filmrendezőt, akinek legújabb filmjét a Szabadesést mostantól láthatja a magyar közönség a mozikban. A héten van a premierje Török Ferenc Senki szigete című legújabb filmjének. A bemutató után lehet majd interjút hallani Moszkva tér rendezőjével.


Szintén a műsor vendége volt Fabricius Gábor, akinek - a torontói filmfesztivált is megjárt - Sintér című rövidfilmje is helyet kapott az első Magyar Filmhét programjában. Bemutatkozik ugyancsak Reisz Gábor elsőfilmes játékfilmrendező, és bemutatkozik Visky Ábel is, akinek két rövidfilmje is szerepel az első programban. Kalácska Gábor műsorvezető a hallgatók kedvenc filmjeit elemzi ki a Filmhét programjából.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!