mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mezriczky László
Mezriczky László
Ispiro Consulting Kft.
ügyvezető, tulajdonos


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Duplázott Bochkorral a Music Fm
2014-11-06 15:41 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Megduplázta online hallgatottságát a 89.5 Music Fm reggeli műsora, az Önindító. Bochkor Gábor egy hónappal korábbi érkezése óta mintegy 25 százalékkal nőtt a rádió weboldalát megtekintők száma.

Bár a hivatalos hallgatottsági mérések még nem érkezhettek meg, az online adatok nagyon is beszédesek - közölte a rádióadó kommünikéje. Bochkor első munkanapján az Önindítóban hirtelen majd' háromszorosra nőtt a rádiót az interneten hallgatók száma. Az elmúlt egy hónapban átlagosan mintegy kétszer annyian hallgatták naponta a rádiót a neten, mint az azt megelőző 30 napban. Nagy arányban nőtt a rádió weboldalának nézettsége és az egyedi látogatók száma is, nem beszélve arról, hogy az összes hazai rádiót, köztük az egyetlen országos kereskedelmi csatornát is magasan megelőzve, a legnagyobb, majd' 400 ezres követő csoportot tud magáénak a Music Fm az online közösségi oldalán.

"Mindig is egy komplex szolgáltatásban gondolkodtunk, amelynek erős lába az online megjelenés" - mondta Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója. "Ezzel is kiszolgálva a kereskedelmi szempontból fontos fiatal-fenőtt célcsoport érdeklődését. Ma már a hallgatottsági adatok csak részben adják vissza a rádiók elérését, az online mutatókat legalább olyan fontos adatként kell kezelni a rádió életében" - tette hozzá.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!