mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vörös Csilla
Vörös Csilla
Nielsen Közönségmérés Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az MTVA műsorvezetői is csatlakoztak az adventi felhíváshoz
2014-12-04 15:48 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Advent első vasárnapján 19. alkalommal hirdette meg Országos Adventi Pénzadománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet, amelyet idén az MTVA is támogat a Jónak lenni jó! elnevezésű műsorfolyamával.

A budapesti Erkel Színházban tartott, gyertyagyújtással kezdődő sajtótájékoztatón Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete az adventi felhívás állandó értékeire utalva azt mondta: "Mit sem változott az üzenet. Az összefogás ma is ugyanazokra az értékekre épül: karácsony legfontosabb üzenetére, a cselekvő szeretetre és az önzetlen szolidaritásra. Nem csillogó karácsonyi jótékonysági akció ez, hanem azért gyűjt az segélyszervezet, hogy a hétköznapokban tudjon minél több családnak valódi kitörési pontokat kínálni a szegénységből."


Lehel László elnök-igazgató kiemelte: "Az Ökumenikus Segélyszervezet adventi felhívása az MTVA Jónak lenni jó! műsorfolyamának segítségével idén minden korábbinál több emberhez juthat el."

"Az ilyenkor érkező adományok jelentős hozzájárulást biztosítanak a segélyszervezet egész évben zajló szociális és fejlesztési munkájához, illetve intézményeinek innovatív fejlesztéséhez. A szervezet közel kéttucat szociális és fejlesztő központjában és az ország minden megyéjét érintő segélyakciók keretében 365 napon folytatja küzdelmét a szegénység ellen" - fűzte hozzá Lehel László.


Kovács Koko István jószolgálati nagykövet köszöntőjében mindenkit az összefogáshoz való csatlakozásra, konkrétan a 1353-as adományvonal felhívására buzdított. Mint mondta, fontos, hogy lehetőségeinkhez mérten mindig segítsünk a rászorulókon.

A rendezvény este az Operánál folytatódott, ahol az MTVA két műsorvezetője, Radványi Dorottya és Klement Zoltán is csatlakozott a segélyszervezet munkatársaihoz, és együtt mérték a jótékonysági forraltbort - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!